Jiiihaaaaaa.......

|
Jiiihaaaaaa.......

Linnuntietä on lyhin matka...

Äänestystilanne
Tilanne: 4.2, Ääniä: 32

Tää taitaa olla

Tää taitaa olla tämänvuoden vitsaus että kisakuviin 2006 laitellaan viimevuoden rallikuvia. Sekottuvat vaan ikävästi keskenään eikä tiedä kohta mitkä kuvat on mistäkin rallista.

Säännöissä ei taida kyllä lukea, voiko vanhoilla kuvilla osallistua tähän 2006 rallikuvakisaan? Siihen voisi tulla ylläpidolta jonkinlaista tarkennusta.

VANHAT KUVAT!!!

Tarkennuksia kuvakisan sääntöihin ja pieni soo-soo:

Selvennyksen vuoksi kerrottakoon, että viime vuotisilla kuvilla EI voi osallistua tämän vuoden kuvakisaan. Kilpailuun otetaan mukaan vain tänä vuonna kuvatut otokset ja uskokaa tai älkää, me kyllä tunnistamme vanhat kuvat. Kaikki näet muuttuu, sekä autot että miehet, joten vanhojen kuvien bongaaminen ei ole vaikeaa...

Aikaisempina vuosina otettuja kuvia saa toki julkaista yhteisön kautta mutta ne täytyy laittaa eri kategoriaan eli osastoon "Aiempien vuosien rallikuvia". Ja kaikkien yhteisön jäsenten kannalta olisi kohteliasta, jos kuvan julkaisija laittaisi selkeästi näkyviin sen, että kyseessä on vanha kuva.

Toivottavasti tämä selkeyttää tilannetta hieman. Hienoa on kuitenkin ollut huomata, että olette tänäkin vuonna antaneet kameroiden laulaa, parhaat rallitunnelmat välittyvät kuvina kauempanakin kisaa seuraaville!

Sanna