Tästä se lähtee!

Rallin alkuun on vielä kuukauden verran aikaa, mutta Ralliradion tiimi alkaa virittäytyä tunnelmaan jo nyt. Tämän viikon ajan olemme Marikan kanssa tuunanneet Ralliradion nettisivuja uuteen uskoon ja nyt urakka on valmis.

Olemme yrittäneet tehdä sivuista entistä ehommat, tarjolla on nyt myös liikkuvaa kuvaa ralliin liittyen. Kävin ajamassa uuden Lautaperän EK:n läpi maaliskuussa ja aika vauhdikkaaltahan tuo pätkä tuulilasin läpi katsottuna näytti, vaikka ajelimme tietysti rajoitusten mukaan. Samalla reissulla kurkkasimme Urrian kuulua hyppyriä ja voi jestas! Se on kyllä aivan uskomaton paikka! Kovia jätkiä nuo kuskit, kun siitä sata lasissa ja kovempaakin vetävät. En yhtään ihmettele, vaikka rallin ensikertalaiselta pääsisi kauhistunut huudahdus hyppyä lähestyttäessä; yht'äkkiä tie vain katoaa eikä edessä ole kuin taivas. Mageeta!

Mutta niistä nettisivuista sopii siis laittaa palautetta. Toiveita ja kehittämisehdotuksia otetaan vastaan yhteisön lisäksi vaikka sähköpostilla suoraan allekirjoittaneelle (sanna.pirkkalainen@yle.fi).

Ralliradio aloittaa varsinaiset lähetyksensä torstaina 2. elokuuta Laajavuoren shakedownista. Ja torstai-iltana on sitten jo tosi kyseessä, kun Killerin erikoiske polkaisee käyntiin Jyväskylän MM-rallin vuonna 2007. Sitä ennen rallikuumetta viritellään esim. täällä yhteisössä eli tervetuloa mukaan!

Ai jukra, että onkin taas kiva olla täällä!
Rallikutinoissa kirjasi
Sanna

ps. Ralliradion nettisivuilla on myös ralliveikkaus, jossa haetaan tällä kertaa kolmen kärkeä. Oma ennusteeni on, että tuloslistan kärki näyttää tältä:
1.Hirvonen
2.Grönholm
3.P. Solberg

Rallikuume lähtee...

Sanna, toi on tylyä vetää monelta matto jalkojen alta lataamalla tuommoinen lista, eipähän kertoimet ole kovat. Oma veikkaukseni, niin henkilökuntahan ei saa osallistua tuohon viralliseen veikaukseen, on seuraava:

1.Marcus
2.Seb
3.Mikko
4.Jari-Matti
5.Solberg P.

Toisaalta himotti kovastikin laittaa Sebastien ykköseksi mutta en halua maalata piruja seinälle. Citikka on ainakin testeissä toiminut hienosti ja Voorti kun tuo uuden tykin voi ongelmia ilmaantua, mutta taidan sittenkin olla optimisti, kuten lukija huomaa. Vielä "selittelyjä" Erot ovat äärimmäisen pienet, kilpaa ajetaan viimeisen ek:n viimeiseen metriin saakka, kolmen nopeimman osalta meinaan.

"Rallikuume lähtee rallilla"
___________________________________________________________

"Asialliset hommat hoidetaan ja muuten ollaan kuin ellunkanat."

Taas se alkaa

Morjensta vaan minunkin puolestani. Taas se alkaa ;-)

Itse heittäisin optimistisen veikkauksen näin suomalaisittain eli:

1. Grönholm
2. Hirvonen
3. Loeb

Näissä asetelmissa mennään, toivottavasti! :P

Reittikarttoja on koluttu läpi koko talven, mutta vielä ei oo kerinny ajelee noita uusia pikiksiä läpi. Tänä vuonna ei kerkiäkään kiertämään ihan niin paljon kuin ennen, koska työt syö perjantailta osan päivästä :-(

Eiköhän sitä silti rallifiiliksiin päästä! :-)

Elokuun alkua odotellen,
- C

Ps. onkohan tuo meidän legendaarinen chat hukattu pois, kun ei tunnu osuvan silmään ainakaan...

Yup..

Näinhän se on että ei ole enään pitkä aika. Saas nähdä miten kisa tänä vuonna päättyy. Onhan Fordilla hieman kiistanalainen tilanne uuden auton kanssa mutta testeissä ei sen kummempia vikoja ole ilmaantunut.Citroen on saanut parannuksia joten kahtellaan minkälainen taisto saadaan aikaseksi sekä ehkäpä J-M Latvala väläyttelee Stobartin Fordilla.

anyway toivottavasti ei paljoa tule palautetta mutta vedetään veikkaus Ranskanmaan suuntaan :S

1.Loeb-Citroen C4
2.M.Grönholm-Ford Focus WRC 07
3.Hirvonen-Ford Focus WRC 07

Oma lempparinikin jäi tulematta mutta saipahan mahdollisuuden saksassa ajaa Xsaraa eikä enään Skodalla tarvi puuskutella menemään. N.ryhmästä odotan kanssa tiukkaa- Alen vs Ruottalaiset (PG ja Flodin) vs Suomen kärki. JCWRC on kanssa hienoa katseltavaa,Rellun projecti ollut floppi joten veikkaan Prokoppia voittajaksi.

Moi

Itse näkisin vihdoinkin kotikulmien poikien voitonjuhlat. Veikkaukseni:
1.Hirvonen
2.Grönholm
3.Loeb