mille pätkille aiotte mennä 2007 neste rallissa?

kysymyksen näätte otsikosta. itse hommasin rallipassin jo aikoja sitten ja aion mennä perjantaina vellipohja yhteen sekä urriaan
ja lauantaina eka ouni ja surkee. sunnuntain pätkille menoja en oo
suunnitellu mut eiköhän sieltäkin jotain löydy.

Aateltiin Mökkiperälle

Aateltiin Mökkiperälle mennä. C katselu alueelle. sittempä suunta kohta Ouninpohjaa ja eipä muutaku Keltaisen talolle =) sitten Ruuhimäelle kun ei siellä ole vielä tullut käytyä. Menen vasta 3 kertaa jyskälän ralliin.

useille...

tänä vuonna yritetään jälleen seurata kärkeä tiiviissä tahdissa. Perjantaina 5 pätkää, Lauantaina 6, Sunnuntaina 2. siinä sitä onkin lähes kaikki sitten kierretty /käväisty.
Edellisvuosi jäi väliin niin hieman nälkä yllätti kun reitti suunnitelmia tuli tehtyä. saattaa mennä tuolla ek määrällä suunnitelmat uusiksi jos oikein alkaa ahdistamaan liikenteen seassa :)

yhdelle

Jos sen perinteisen yhden pätkän kävis kattoon. vaihtoehtoja on useita. Vielä ei olla päätetty mikä niistä. Kaiketi perjantai voisi olla se päivä kuitenni.

Suti1?

Mahtaako alla olla moottoripyörä vai helikopteri, jos perjantaina käy katsomassa 5 pätkää?

he... sitähän moni on

he... sitähän moni on ihmetelly, mutta on tullut jo ns. paikallistuntemusta vuosien saatossa vaikken paikallisia olekkaan;) eli ihan henkilöautolla ollaan liikkeellä ja vältetään valtaväyliä. täytyy kyllä myöntää että toi perjantai voi pissiä yhden ek:n osalta mutta sen näkee sitten illalla kuinka meni.

ihan vinkiksi kaikille, että 20 km lisälenkki jostain metsän siimeksestä voi säästää ajassa n.1-2 tuntia kun vain pysyy kartalla :)

No vähemmän he

Perjantaina ehtii sen 4. Ensimmäiset 15 WRC-vankkuria vie puolisen tuntia aikaa niin ei voi muuta kun ihmetellä. Mielenkiinnolla odottelen tietoa, että mitkä pätkät kuuluu tuohon viiteen.

tarkoituksena olisi

tarkoituksena olisi seuraavanlaisesti edetä:
EK 2 vellipohja 1
EK 4 palsankylä 1
EK 6 mökkiperä 2
EK 8 Urria
EK 10 jukojärvi

kompastuskivi taitaa olla toi vellipohjasta palsankylään siirtyminen, mutta yrittänyttä ei laiteta vai miten se meni ;) Ja vellipohjassa katsomaan alkuun, palsankylässä loppuun...

Star Trek-tyyppinen siirrin keksitty?

No tuo välimatka Vellipohjasta Palsankylälle on (anteeksi jos olen ihan älyttömän väärässä) yli 70 kilometriä. Vellipohjassa eka auto on 7.54 ja Palsankylällä 9.29., tunti ja 35 minuuttia aikaa katsoa autot, ajaa tuo välimatka, pysäköidä ja kävellä pätkälle... hmm... Sitten tuo Urriasta Jukojärvelle. Sieltä on kuitenkin tulossa porukkaa Mökkiperältä, Palsankylältä ja jopa Vellipohjasta tuolle nimenomaiselle Jukojärvelle, joten Keuruuntiellä riittänee autoja. Sitten tuo aika, tunti ja 8 minuuttia, siitä taas vähentämään aika, joka niitä autoja katsellaan ja kävelyt ja pysäköinnit ja kaikki. Yrittää toki sopii molempia ja hattua nostan, mikäli onnistuu.

Kiirettä pitää meinaa jos

Kiirettä pitää meinaa jos tolla suunnitelmalla perjanataina meinaa mennä katteleen.
Itellä reitti vie vähän auki mut Ilmeisesti joko vellipohja 1-2 tai mökkiperä 1-2 urria ja sit killeri lauantina ainoo varma on ouninpoja ja kakaristo sen jälkeen katotaan mitä tapahtuu.

Monelle mennään..

Rallipassi on jo ostettu ja sen puolesta voikin sit taas useammalle pätkälle suunnata..

Meikäläisen ralli alkaa jo torstai iltana Killerin Ek:sta..

Perjantaina menen Vellipohjaan jos joku kertoo minulle miltä katselualueelta VM:n katsojaoppaassa sivulla 39 oleva kuva on otettu.. Jos kukaan ei tiedä niin sit suuntaan Vellipohjan sijaan kohti Palsankylän hyppyä.. Sit perjantaina tarkoitus mennä vielä Jukojärven vikaan mutkaan..

Lauantai alkaa Juupajoen ekasta mutkasta, sen jälkeen tarkoitus suunnata Leustun C katselualueelle tai jos ruuhka on kova niin sitten Ouninpohjan "Liisan mutkaan".. Sitten vielä päivän lopuksi suuntaan Surkeen katselualueelle B..

Sunnuntaina sitten vielä Valkolan katselualueelle D ja siihen se meikäläisen viikonloppu sitten päättyy..

Yhteensä tarkoituksena käydä siis 7 EK:ta eli EK:t 1,2/4,10,13,15/16,20 ja 21.. Syynä sille että käyn perjantaina "vain" 2:lla EK:lla on se että perjantaina on tarkoitus mennä Paviljonkiin katsastamaan RallyExpo:a, paiskimaan Ouninpohjaa Simracin simulaattorilla yms..

Kulkuvälineenä pätkältä toiselle, sekä myös asumuksena, toimii Ford Escort STW..

Kierrellään...

Seuraavanlaista reittiä on suunniteltu:
Ma-Ke: Pyöriskelyä Paviljongilla
To: Aamulla Laajavuoreen testi-ek:lle ja sit Killeri 1
Pe: Vellipohja 1&2 ja Killeri 2
La: Kaipolanvuori ja Ehikki 1&2
Su: Valkola ja palkintojenjako

Meneekö suunnitelmat uusiksi?

Alkaa tosissaan jännittää, että miten käy peltoparkkien, kun vettä tulee kuin sen kuuluisan naishenkilön takapuolelta. Lupailee vaan lisää sateita koko alkuviikolle. Tosin ainakin yhtenä vuonna kovasti oli puhetta, että esim. tuo Ouninpohjan keltaisen talon lähistöllä oleva parkkipaikka olisi kiinni, mutta siinä oltiin ja traktorin avulla pois päästiin. Onneksi näyttää tulevan päivitystä tuonne rallin omille sivuille.

Ajelin äskettäin Paviljongin ohi ja siellähän jo oli piha täynnä tallien rekkoja, alkaa rallikuume nousta pahasti. Enkä jaksanut vesisateessa nousta ottamaan kuvia tänne laitettavaksi, eiköhän tuo radion väki käy räpsimässä.

killeri kahteen kertaan.

killeri kahteen kertaan. perjantaina 1 tai 2 pätkää. ouninpohjaan keltaselle talolle ja sunnuntaina ruuhimäki.

Tulipa tässä tänään

Tulipa tässä tänään rallifiiliksen nostattamiseksi ajeltua muutama pätkä läpi. Lautaperä, Surkee ja Vellipohja.

Kyllä oli Vellipohjan tiet karmeassa kunnossa. ***tana mitä monttuja, sai olla varuillaa ettei hajottanu autoaan.

Lautaperä oli puolestaan ihan ok kunnossa, samoin Surkee.

Meinaa olla hieman lisääntyny jo tuo liikenne noilla pätkillä, ulkomaalaisia kiertää ja kaartaa moneen suuntaan...

- C

Perjantaina kävis

Perjantaina kävis kattelemas rallimenoa paviljongis sitte lauantaina suuntais Ouninpohjalle ja Sunnuntaina Lankamaalle

Spock, take me back!

star trek tyyppinen siirrin on nyt sitten keksitty :) perjantaina 5 ek:tta aikaisemmin mainitussa järjestyksessä ja ihan kohilleen osuttiin.... nyt on niiden hatun nostojen paikka! jos haluaa kuvallista dokumenttia niin tsekkaa hieman pöhinäs koottu nettigalleria jossa kuvan laatu tietyistä syistä heikko: www.suti.pictures.fi