Aurinkoinen vastaanotto!

Vastaanotto sateisessa Jyväskylässä oli hyvin aurinkoinen, kuten osasin odottaakin. Ensimmäiset tunnit menivät vanhojen muisteluun, uuden ihmettelyyn ja rallifiiliksen nostatukseen jauhamalla sitä kuuluisaa… tiedättehän te :)

Ensi tutustuminen varsinaisen Ralliradion studioon on myös takana, noh ahdasta tulee olemaan ja vähän joutuu renoveeraamaan kalusteita uuteen uskoon. Jotain uuttakin sieltä löytyy.
Porukalla ihastelimme nettikameramme käyttöä, siitä vaan kepistä kiinni ja zoomaamaan :) Niki testasikin sitä innolla, kuvattavaa löytyi vaikka kuinka.

Tänään olisi tarkoitus käydä perinteisellä Fordin vastaanotolla, ehkäpä sieltä saamme mm. videoblogia nettiyhteisön sivuille. Toivottavasti saamme Mikon tai Marcuksen ”potkimaan” hiukan renkaita, sillä sitähän kaikki uuden auton saaneet tekevät.

Ihan vaan nettiyhteisön jäsenille tiedoksi, kaikki on valmiina huomista ”ravistuserikoiskoetta” varten, siis tekniikan osalta. Muuten ollaan kuten ellunkanat.

Tätä kirjoittelen RKS:n tiloissa, lähetys ei toimitukseen kuulu mutta Marika Paaso laulaa upeasti, se tänne studiosta kantautuu, WOW!

Valitettavasti Ruuneperi sisälläni nuokkuu joten parempi lopettaa jauhaminen, ainakin hetkeksi?

Marko

Rallitelevisio?

Tarttee vissiin muuttaa ens vuonna konseptia rallitelevisioksi, sen verran alkaa olla tota veppikameraa ja videoplokii mukana kuviossa.