Kärkikolmikko riskivauhdissa?

Lauantain erikoiskokeilla kilpailijoiden väliset erot ovat odotetusti kasvaneet, jopa tiukkaa taistelua käyvän kärkikolmikon välillä. "Seinähullut" suomalaiset paahtavat niin, että hulluksi itsensäkin tunnustavaa Loebiä hirvittää! Kärkitaisto on huimaa, mikäs sen mukavampaa, mutta mennäänkö nyt jo riskirajoilla? Ajaako Hirvosta oman kunnianhimon ja Loebin ohella myös pelko mahdollisista tallimääräyksistä?

Riskirajoilla?

Eiköhän koko päivä olla menty riskirajoilla. Näyttää siltä
että kohta hommaa aletaan jäähdyttelee. Kun iltapäivän neljästä ek:ta selvitää huoltoon homma on sevä. Hirvonen ei näytä saavan Grönholmia kiinni. Loeb "ajelee" samaa vauhtia Hirvosen kanssa.

Kuten tuolla toisaalla

Kuten tuolla toisaalla kommentissani totesin, kisa näyttää tulosten valossa aika selvältä eli Marcuksen heiniähän tämä saattaa olla mutta senttiäkään en anna veikkauksestani periksi, Hirvosen voittoa jaksan edelleen toivoa.
Älkää kuitenkaan antako turvallisen tuntuisen eron hämätä, vaikka huomenna ajetaan vain kolme erikoiskoetta, se on silti kolme erikoiskoetta ja kuten tänään olemme saaneet tuta, mitä tahansa voi tapahtua.
Eli itseäni toistaen totean, että nautitaan nyt tästä herkusta niin kauan kuin sitä riittää!
Sanna