Suloinen sunnuntai

Joku kysyi aamulla, eikö olisi järkevää ajaa rallia vain kolme päivää? Eli että lauantai olisi viimeinen kisapäivä, silloinhan tämä kisa yleensä ratkeaa?!?
Höpöjuttuja, sanon minä! Vaikka kisan jännitys nyt ei ehkä olekaan enää aivan huipussaan, ei tätä herkkua ole tarjolla kuin kerran vuodessa, joten miksei siitä voisi nauttia loppuun saakka?
Sitäpaitsi, kyllähän siellä taistellaan tiukasti, ennen viimeistä EK:ta Mikkelsenin ja Wilsonin välinen ero on vain 0,4 sekuntia, joten ankaraa kilvanajoa on luvassa. Kopetckyn leikki jäi myös kesken ulosajon vuoksi, joten sen suurempia piruja seinille maalaamatta totean, että mitä tahansa voi tapahtua....
Urakka alkaa olla ohi ja edessä on se kuulu rallin jälkeinen tyhjiö. Maanantaina tuntuu siltä, että seuraavaan kisaan on ikuisuus mutta kuten kokemus on osoittanut, vuosi menee yhdessä hujauksessa.
Paviljongin kisakeskus alkaa pikkuhiljaa muuttua pienestä kaupungista tavalliseksi parkkipaikaksi, tallit pakkaavat tavaroitaan ja telttojaan ja suuntaavat kohti Saksaa. Mutta, kuten todettua, yksi eekoo on vielä jäljellä ja sitten suihkutetaan samppanjaa. Bossen kunniaksi, todennäköisesti ja soon hieno juttu se. Vaikka toivoinkin voittoa Hirvoselle. Mutta tässä tapauksessa ei hirvittävästi harmita vaikka olinkin väärässä...

Aurinkoa
Sanna

Sunnuntai

Kyllä sunnuntai on ihan hyvä rallipäivä ja se kannattaa ajaa. MUTTA kisa tarjontaa saisi olla enemmän kuin nyt on (3ek:ta ja 40,75km). Saisi olla 2-3 ek lisää. Jos ek:ita ei saada lisää kannattaa miettiä sunnuntain kisan järkevyyttä.

Kyllä, kolme päivää

Kyllä, kolme päivää olisi oikein järkevä aika rallille. Aloitus perjantaiaamuna ja maali sunnuntai-iltapäivällä niin että sunnuntaina ajettaisiin 6-8 pätkää ja super-ek ajettaisiin viimeisenä eikä ensimmäisenä. Näin siihenkin saataisiin jotain mielenkiintoa kun ne joilla ero on pieni pääsisivät ratkomaan paremmuuttaan mies miestä vastaan.