MTV3:n rallilähetykset

Tässä näitä nyt digiboxilta katselen eikä todellakaan vakuuta. Tuominen jauhaa ja haastattelee vieraita, mutta itse pääasiasta näytetään jatkuvasti samoja klippejä. EK-raportit lähentelevät ala-arvoista enkä liiemmin välitä näistä ohjelma-aikaa vievistä jutuista vanhoilta ajoilta tai Jari-Matti Latvalan autotallista. Epäilemättä näistä useampikin varmaan suuresti nauttii, minä en. YLE nämä hommat todellakin osasi tehdä, silkkaa laatua jokainen lähetys. Onneksi edes ralliradio jäi Yle:lle, tänävuonna siinä oltiin taas vanhoissa meiningeissä ja homma toimi.

olen samaa

olen samaa mieltä. iha huonoja lähetykset!
ylellä oli parempia!

MTV3:n rallilähetykset

Siis kertakaikkiaan!!!
Kuinka voi olla mahdollista, että maikkari pilaa yhden
suurimmista tapahumista suomessa!?
Olin itse töissä jyskälässä ja SUURI kiitos ralliradiolle
tunnelman luomisesta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta.
Sunnuntaina kun kotiuduin, niin ajattelin katsoa, että kuinkas ne autot siellä pätkillä oikein kulki. No eipä ollut paljon katseltavaa. Maikkarin studiossa seliteltiin jotain joutavia ja 2 min kuvia autoista!!! Siis kaikki KAKSI minuuttia! Säälittävä esitys!!!!!!!
Toivottavasti yle saa lähetykset takaisin.

Surkea esitys

Kertakaikkiaan surkeat ohjelmat. Lisää ajokuvaa ja tilanteen seurantaa muutenkin, kun kolmen kärjen osalta.

Sitähän se on

On ollut alusta lähtien sitä samaa skeidaa maxilla että studiopölinää joka lähetyksessä 80% ja loppu on autokuvaa jota näytetään sitten koko päivän niitä samoja pätkiä uudelleen ja uudelleen.

Hienosti mainostaa maikkari että enemmän rallia kun ennen. Juu minuutteja enemmän vaan 80% vähemmän sitä itseään.

älkää hommatko maxia jos meinaatte. petytte pahemman kerran.

Ärsyttää

Melkein pahinta noissa lähetyksissä oli se autokuvien taustalla ja jopa päällä soinut musiikki. Jopa incar-kuvaa näytettäessä ei kuullut kuskien puheita tai auton ääntä, kun piti olla jotain eurolla tehtyä poppia soimassa.

Ouninpohjaa piti hehkuttaa koko lauantai, sen lisäksi toinen aihe oli Grönholmin ja Rautiaisen vilkutus yleisölle. Ja makuaisioita tietenkin, mutta en ehkä sanoisi Kakaristoa maailman parhaaksi katselupaikaksi...

Onko muuten olemassa ainuttakaan ihmistä, joka pitää Sasha Ikosta tai Miiro Koivulaa edes välttävinä toimittajina?

Kumma juttu sikäli että

Kumma juttu sikäli että Maikkarin lähetykset muista kauden MM-ralleista tähän mennessä olivat ihan kohtuusuorituksia niin nyt sitten vedettiin karille oikein kunnolla. Eikä kaikkea voi pistää edes loputtomien mainosten piikkiin - ihan oikeasti se mitä näytettiin oli hirveätä kuraa. 70% lähetyksistä näytettiin Tuomisen nappisilmiä, 5% itse ajokuvaa tapahtumista ja loput haastatteluita ja ennen nähtyjä arkistopätkiä sekä rallisankari-äänestyksen mainostamista. Ja kaiken huippuna mainostettiin vielä maksullisella puolella nähtäviä F1-lähetyksiä. Käykääpä laittamassa lämmintä palautetta kanavalle viikonlopun lähetyksistä täällä:
http://www.mtv3.fi/urheilu/ralli2007/palaute.shtml

EDIT: Sasha -niinkuin lähes kaikki MTV3:n selostajat- sopisivat ennemmin Tulosruutuun sähkeitä lukemaan, Miiro ei sovi edes radioon, saati töllöön.

Ja suurkiitokset ralliradiolle viime vuotta selvästi paremmasta suorituksesta. Samoin ilman Eurosportin päivittäisiä asiallisia koosteita olisi jäänyt todella paha maku rallin mediatarjonnasta.

MTV3 osaa...

Nimittäin tuon ryssimisen jalon taidon. Äkkiseltään tulee mieleen ainakin formulat ja mäkihyppy, jotka kyseinen kanava on onnistunut tuhoamaan täysin. Yliampuva mainonta ja hehkutus ei kyllä sovellu noihin lajeihin. Näyttää siltä, että rallille on käymässä samoin, ei noita lähetyksiä voi katsoa, kun mielessä oli kuitenkin saada talteen paljon hyvää materiaalia autoista.

juu

ehdottomasti

Jep samaa mieltä!

Jep samaa mieltä!
Kuinkakohan kauan niillä on ne tv-oikeudet?
Toivottavasti ei kauaa!

MTV3 Rallilähetykset..

.. olivat hyvällä kuvamateriaalilla höystetyt ja ammattitaidolla tehdyt.
Kiitos MTV3 (maksukanavineen).

Hyvä että on YLEltä tuokin vähä pois.

Kaikki mahollinen vaan pois YLEltä niin päästään eroon YLEn mahottoman kokosista TV-lupamaksuista.

TV-lupamaksuperinne on kiviaikais -jäänne ja sillä kusetetaan ihmisiltä rahaa turhuuteen - väärin perustein.

Surkeata

Eipä tarvinnut katsella mainoskanavan rallilähetyksiä ainakaan hyvän mielen hankkimismuodossa.

Onneksi ulkolaisten kanavien lähetyksissä tulee paljon enemmän ajokuvaa ja varsinkin autojen sisältä.

yleistä lähetyksistä..

Noh siinä olen täysin samaa mieltä että Jyskälän lähetykset munittiin. Täysin käsittämätön ratkaisu siirtää lähetykset tuonne normikanavan puolelle. Liian vähän kuvaa,paljon mainoksia ja puhetta. Odotin kumminkin paljon enemmän alkupuolen lähetysten johdosta jolloin maxille pätkiltä tuli joka lähetyksessä uutta kuvaa pitkin pätkää ja tietysti sitä samankin toistoa,live seurantaa jne. Jyskälä oli floppi.

Kaukana ollaan silti vielä noista 90 luvun alun Jyskälä lähetyksistä. Otetaan esimerkkinä 92 ja 93 lähetykset. Peltoperän huumori on aivan must mutta se kuvan määrä(sitä on todella paljon. On incaria,koko päivä tuli jyskälää,5 live EK´ta,kaikkia hauskoja pisteitä kuten kuka leikkaa lähimmäksi puuta,starttimittauksia,muiden luokkien väli koosteet(joka luokka joka oli mukana).Listaa voisi jatkaa vielä pitkälle. Tosin sen ajan TV mahdollisti myös tämmöisen määrän materiaalia että yhdeltä kanavalta ei tullutkaan kun pelkkää jyskälää joka on otettava huomioon.

Niin kauan kun olen itse seurannut joka vuosin ollaan menty vain huonompaan suuntaan paria välähdystä lukuunottamatta. Jos verrataan jopa Ylen 2002 lähetyksiin,niin niistäkin ollaan viime vuodet oltu kaukana. Valitettavaa mutta totta.

MTV3 lupaukset

Kyllähän MTV3 lupasi viimesyksynä kun saivat lähetys sopimuksen että rallin tv tarjonta lisääntyy ja laatu paranee.No lupaukset oli lupauksia ja tähän on tultu. Alas on tultu kuin lehmän häntä. Kyllä viime vuoden YLEn lähetyksessä näytettiin sentään ajokuvaa ja seurattiin rallia ( ei ollut pelkkä keskustelu ohjelma ).

Ihan vaan tiedoksi margoxille...

että ilman televisiomaksua ei olisi mainoksista vapaata suomalaista Ralliradiotakaan. Eikä YLEn teksti-tv:tä, yle-fi -nettiä, Elävää arkistoa, netti-Areenaa, TV Ykköstä, TV Kakkosta, YLE Teemaa, kohta vauhtiin pääsevää YLE Extraa, 20 maakuntaradiota, Radio Suomea, YLEX:ää, Radio Ykköstä ja Radio Peiliä.

Televisiomaksu on alle 70 senttiä päivässä. Summalla saa päivittäistavarakaupasta tarjoushintaan olutta alle puoli litraa. Kun 70 senttiä vertaa vaikkapa iltapäivälehtien irtomyyntihintoihin, lehtien vuositilausmaksuihin ja kapea-alaisten maksutelevisiokanavien hinnoitteluun, en voi kuin ihmetellä margoxin provokatiivista ajatuksenjuoksua.

Sen verran vielä, että urheilun ja isojen tapahtumien ystäville (mm. MM-ralli) on luvassa syksyllä hyviä uutisia, kun tv-puolella YLE Extra ja radiopuolella Radio Peili aloittavat tositoimet suomalaisessa mediamaisemassa.

Kun sisältö ratkaisee -terveisin Arvo

Niin siis Yle Extra

Sen kanavan pointti on kyllä ollut hukassa jo pitemmän tovin, nykyisin tulee... ei mitään. Toivottavasti sieltä nyt on sitten viimein tulossa jotain sisältöä tuolle kanavalle, kuten jo aikoinaan lupailtiin.

Tuon tv-lupamaksun maksaminen riisoo itseäni lähinnä siksi, etten maksuhetkellä käsitä mitä kaikkea sillä rahalla todellisuudessa saa, kun mielessä liikkuu mm. se, että miksi ihmeessä ei Keski-Suomalainen rallifani saa enää katsoa laadukkaita rallilähetyksiä ja samaan aikaan joutuu maksamaan konserttitaloa Helsinkiin... Hieman on provosoidusti sanottu, mutta siellä jossain syvällä piilee totuuden siemen.

Nimenomaan.

KUN sisältö ratkaisee, ja kun käyttäjä vain saisi itse ratkaista sisältönsä.
Minulla ei toimisi yksikään kertomasi julki-kanava. JOS niistä vain saisi maksaa sen mitä niitä käyttää, eikä pakkopullana toisin.
Ehkä järjenjuoksuni näyttää kirjoitettuna provokatiiviselta, mutta näinhän Erittäin useasta suusta kuulee. Onko se sitten väärin sanoa se näkyvästi.
Oikeesti kaikenlisäksi pidin MTV3/MAX telekkari rallituotteista.
Sikseen, tv- lupatuloilla taidetaan rahoittaa paljon muuta kuin mainitsemiasi toiminteita.. Sellattija joita SUURIN osa luvan maksajista ei koskaan käytä.
YLEltä puhuttiin miljoona vuotta sitten jotta KUN digiaika saapuu, tulee ihmisille mahdollisuus maksaa vain siitä, mitä katsovat. Eipä näin tapahtu, ainakaan vielä - eikä seuraavaan miljoonaan vuoteen koska YLEn edustajisto on selkeästi kertonut jotta miksi luopua helposta pakkotavasta rahastaa . . kun siihen on jo totuttu. Siinä jääpi pieäni immeinen kummasti jalakoihin.

- vähän haisee autoverolle/käyttömaksulle -

ps. kyllä Minä lupani maksan. Maksatko sinä, Arvo? (..kertamaksuna vai osissa?)

http://www.overdrive.fi/autovero50

Rauha maassa...

...ja ihmisillä erilaisia tahtoja.

Ahdistaako margoxia myös verojen maksaminen? Oletko sitä mieltä, että Sinun maksamilla verorahoilla pitäisi tehdä vain niitä asioita, joita Sinä niillä haluat tehtävän? Kuulostaako mahdottomalta yhtälöltä?

Yleisradion tehtävänä on palvella kaikkia. Siis jokaista suomalaista... yli 5 miljoonaa ihmistä. Luultavasti tarvittaisiin yli 5 miljoonaa kanavaa, jotta kaikkien henkilökohtaiset toiveet voitaisiin ottaa huomioon ja näitä viittä miljoonaa kanavaa tarvittaisiin pyörittämään aika monta ihmistä. Mahdoton on mahdotonta.

Syrjäseuduilla Ylen kanavat ovat käytännössä ainoat näkyvät kanavat, ellet sitten investoi NASA:lta vanhaa lautasantennia pihapiiriin varjostamaan. Haja-asutuksen lisäksi Ylen ohjelmisto palvelee kyllä mainiosti myös kaupunkien asukkaita.

Ehdottomasti Ylen parasta tarjontaa on teksti-tv. Voiko kukaan ihminen väittää, että koko maailman pääuutisaiheet, urheilutulokset ja kaikki muukin mahdollinen löytyy yhtä helposti jostain muualta?

Varmasti tulevaisuudessa maksullinen tv-tarjonta tulee kasvamaan huomattavasti, mutta siinä vähänkään enemmän televisiota katsova kuluttaja häviää ja paljon. Ajatellaan nyt vaikka olympialaiset, MM-kisat, ralli... lista on loputon.

Vastauksia - tai ainakin palstalle käyttöä...

...
"Ahdistaako margoxia myös verojen maksaminen? Oletko sitä mieltä, että Sinun maksamilla verorahoilla pitäisi tehdä vain niitä asioita, joita Sinä niillä haluat tehtävän? Kuulostaako mahdottomalta yhtälöltä?"
- maksan maksuni ja laskuni, olen aina maksanut, ja ennen määräpäevää (riitelen myöähemmin). Veroni maksan mielelläni, koska niiden menemisen tiedän tarkalleen. ... eikä niiden maksaminen ole siinä suhteessa mitenkään verrattavissa YLEn perimään pakkomaksuun joka ei oikein hoidettuna oisi pakollinen... kun se tehtäisiin "muunmaailman", vaikka monen EU -maan mukaisesti (ei omaa tietoa, vain luettua, netistä). Kaikenlisäksi kun YLE on lupaillut joskus jopa TV-luvan maksun alenemista. Jota moni odotti jo LORDIn EV -menestyksen myötä. Heee- eeei.. (sanos Fonzi)
.. ja KYLLÄ. Maksamillani verorahoilla tulisi tehdä niitä asjoita joita mitä MINÄ haluan niitä tehtävän. Itsenäinen, demokraattinen SUOMI. Sitähän ON SUOMI.

"Yleisradion tehtävänä on palvella kaikkia. Siis jokaista suomalaista... yli 5 miljoonaa ihmistä. Luultavasti tarvittaisiin yli 5 miljoonaa kanavaa, jotta kaikkien henkilökohtaiset toiveet voitaisiin ottaa huomioon ja näitä viittä miljoonaa kanavaa tarvittaisiin pyörittämään aika monta ihmistä. Mahdoton on mahdotonta.

Syrjäseuduilla Ylen kanavat ovat käytännössä ainoat näkyvät kanavat, ellet sitten investoi NASA:lta vanhaa lautasantennia pihapiiriin varjostamaan. Haja-asutuksen lisäksi Ylen ohjelmisto palvelee kyllä mainiosti myös kaupunkien asukkaita.

Ehdottomasti Ylen parasta tarjontaa on teksti-tv. Voiko kukaan ihminen väittää, että koko maailman pääuutisaiheet, urheilutulokset ja kaikki muukin mahdollinen löytyy yhtä helposti jostain muualta?" Höpöhöpöä, syrjäseuduillehan juuri tarjotaan miltei ILIMASEKS satelliittin kautta telekkaria jotta toimis, ja toimii - jopa kellarissa. Kannattaisi tutustua teknologian tarjoamiin "ihmeisiin" ja huomata jotta muutakin elämää on kuin YLEn tarjoamat, toimimattomat(kin) palvelut. Josko katsottaisiin tuonne alemmas eurooppaan ja tehtäisiin niinkuin "heidän normien" mukainen digiteevee, -ja homma toimisi. Myös tekstitykset - ja tekstiTV.

"Varmasti tulevaisuudessa maksullinen tv-tarjonta tulee kasvamaan huomattavasti, mutta siinä vähänkään enemmän televisiota katsova kuluttaja häviää ja paljon. Ajatellaan nyt vaikka olympialaiset, MM-kisat, ralli... lista on loputon." -MIKSI NYT kannattaa jo maksaa tulevaisuudesta, jonka toimivuus on epävarmaa. Yhtä epävarmaa kuin nykyisyyden?
Eikä ole pelekoa jotta iliman olumppialaisia tai muita "merkkitapahtumia" jäitäs. On niin monta muutakin kanavaa jokka ne Meille voi tarjota.

Kuinka paljon voidaan veloittaa teeveeluvasta tulevaisuudessa, näillä perusteilla - kun NYT ihmiset olisivat tyytyväisiä - JOS homma OIKEASTI toimisi Tulevaisuudessa.

- paljonko SINÄ siitä maksaisit -

. . ihan näin keskustelun merkeissä . .

- tää on näitä, YLEn palstoilla kirjoitteluita . . YLEn. Joo.

Tuohon lupa hommaan sen

Tuohon lupa hommaan sen verran kommenttia että jos lupa maksu poistettaisiin ja yle lakkautettaisiin niin toden näköisesti kaikki mille oikeasti tarvetta ja kysyntää löytyy jatkuisi, tosin mainoksilla varustettuna. mua ei mainokset haittaa kunhan sisältö vastaa odotuksia. itse käytän tuosta arvo vuorelan listasta kerran vuodessa ralli radiota ja tätä nettisivua(puolia en ole koskaan kuullutkaan), eli se 70senttiä päivässä on melko paljon!

Onko jossain tietoa mitä kaikkea lupamaksulla maksetaan? ajattelin avin että tuossako tosiaan kaikki mitä hyötyy...

Tuosta voit alkaa tutustua tarjontaan

http://www.yle.fi/

Luparahoitteisen yhtiön tv-rallilähetykset olivat aivan toista tasoa kuin mainosrahoitteisen, mitä tälläkin palstalla on kaiholla muisteltu.

Voipi mennä viilailuksi...

...mutta ollakseen uskottava, tarvitaan edes jonkinasteista muodollisuutta provokatiivisen rähjäämisen sijaan. =)

Okei, pakko vielä kysyä yhtä asiaa

Margox, kerropas nyt meille, että mitä juuri sinun maksamillasi verorahoilla tehdään? Erittele vaikka 10 sentin tarkkuudella. =)

Munkin mielestä maikkarin

Munkin mielestä maikkarin jyväskylä lähetyksiltä odotin enemmän, mutta tämän kauden muista ralleista on ollut parempia lähetyksiä kuin edeltäjällä... maku asioita....

Maikkarin lähetyksiä en ole katsonut

sillä kotona voin katsoa ulkomaalaisia lähetyksiä, jotka hakkaavat pöllölaaksolaisten tekeleet mennen tullen.

Rallireissulla ei ollut satelliittilautasta mukana, joten oli pakko pahoittaa mielensä mainosrahoitteisen kanavan umpisurkealla lähetyksellä.

Arvon rouva maksaa lupamaksun ;)

Ei ole kovin soveliasta maksaa ns. itselle palkkaa :) Mä maksan puolestani sanomalehdet yms.

Yleisradiotoiminnan järkevyydestä, tarpeellisuudesta ja rahoituksesta en jaksa taittaa margoxin kanssa enää peistä. Sinä olet valitsemasi sisällön kuningas.

Sen verran vielä raapasen, että läheskään aina kuluttaja ei käytä sitä mitä maksaa. Samalla perusteella vain vähän ajavalle ajoneuvovero on epäreilu ja miksi maksaa iltapäivälehdistä täysi hinta, jos lukee siitä vain ralliuutiset.

Maksu-TV on jo todellisuutta Suomessa ja ellei Yleisradioa olisi, saattaisi käydä niin, että yksittäisten ohjelmien hinta pompsahtaisi ihan vaan ohimennen ja kansalainen ihan vaan ohimennen maksaisi moninkertaiset "lupamaksut" himoitsemistaan ohjelmista. En näe mitenkään mielekkäänä sitä tulevaisuutta, että kaikki viestintä Suomessa olisi täysin kaupallisten pörssiyhtiöiden hallussa. Viivan alle -matematiikassa pieni ihminen pienenee vielä pienemmäksi...

Yleisradion palveluja käyttävät edelleenkin miljoonat suomalaiset päivittäin. Toisaalta tarjonnan määrä Ylen ulkopuolella on lisääntynyt ja yleisö on pirstaloitunut. Kaukana ovat ne ajat, jolloin lähes kaikki suomalaiset katsoivat Peyton Placea siltä ainoalta kanavalta...

-a-

"Margox, kerropas nyt

"Margox, kerropas nyt meille, että mitä juuri sinun maksamillasi verorahoilla tehdään? Erittele vaikka 10 sentin tarkkuudella. =)" -SINUN hyvinvointiisi :), tarkalleeen . .

"Sen verran vielä raapasen, että läheskään aina kuluttaja ei käytä sitä mitä maksaa. Samalla perusteella vain vähän ajavalle ajoneuvovero on epäreilu ja miksi maksaa iltapäivälehdistä täysi hinta, jos lukee siitä vain ralliuutiset." -Verot sinällään laskisin hieman eri kategoriaan kuin tämä "vapaaehtoinen" TV-lupamaksu, jonka voi vältää. Omavalinta. Hommahan mänee niinkun gigantin mainoksessa:"Vain tyhmä maksaa liikaa". Kaikkihan me ollaan. Niin.

Jos jos ja saattaisi - mutta kävisikö.

Arvolta olisin myös halunnut tietää jotta maksaako taloutenne TV-luvan kertamaksuna vaiko erissä?
Hassusti hieman vetoat taloutenne talouspoliittiseen tilanteeseen:"Minun rahat ja Sinun rahat".

Sillä summalla järjestäisin jopa jokaiselle lapselleni Paremmat ja Hienommat synttärit, tai tukisin heidän harrastuksiaan enemmän kuin nyt.

Kuten sanoin ei Minulla ole YLElle mitään käyttöä. Minä maksan vain siitä mitä käytän.

TV-lupa oisi ihan jees jos sillä EI kustannettaisi konserttitaloa yms. noille Helsinkiläisille. SUOMI kun muutenkin on LIIAN pääkaupunkipainotteinen maa.

Tällähetkellähän MINÄ saan YLEn TV-kanavat sillä lupamaksulla - Joita Tietty katson kun ne ovat NIIN kalliita. Mutmutmutta: Jos MINÄ saisin päättää tämänhetken kanavista, mitä niistä ostaisin - en yksinkertaisesti ostaisi Yhtään YLEn kanavaa.

- pääasia jotta palsta on elossa - eiköhän se tästä -

ps. minä muuten maksan erissä - ei oo varaa kerralla maksuun

Pussiin puhumisen MM-kilpailut

Lainataanpa margoxia tähän alkuun: "Kuten sanoin ei Minulla ole YLElle mitään käyttöä." "Tällähetkellähän MINÄ saan YLEn TV-kanavat sillä lupamaksulla - Joita Tietty katson kun ne ovat NIIN kalliita."

Eihän tuossa ole mitään ristiriitaa? Esimerkiksi se, että tässä luetaan YLE:n sivuille kirjoitettuja tekstejä?

Sitten tuo, että margoxin maksamat verorahat käytetään minun hyvinvointiini... Se lienee pitää sisällään mm. eduskunnan palkankorotukset, kansanedustajien avustajien palkat, kulukorvaukset, oopperaillat, edustusmatkat jne...? Kylläpä leikkausjonossa vointi paranee, kun tietää, että Arkadianmäellä on asiat mallillaan.

Menee jo pahasti yliretoriikan puolelle...

nämä viestintäpoliittiset keskustelut :) Omalta osaltani keskityn nyt rallikuvakilpailun tuomarointiin. Kuvien jättöaikahan päättyy tänään kello 24.

Jos yhteisön keskustelut menevät liian paljon jäsentenväliseksi nahisteluksi, muutun moderaattoriksi ja suljen rönsyilevät keskustelusarjat. Tämä on sentään Yleisradion ylläpitämä foorumi ja täällä ei eletä kuin pellossa :))

T: Arvo

Loppu tulee

Jos ei muuten niin Arvon kautta. =)

Olisiko muuten tuolla Yle Extralla mahdollista näyttää esimerkiksi vanhoja B-ryhmäläisten aikaisia rallilähetyksiä? Jääkiekon MM-kisojen aikaan näytettiin vanhoja Suomen pelejä ja juhannuksen tienoilla tuli sarja otteluita, joissa rakas länsinaapurimme Ruotsi ottaa ohjaamoon, niin olisi ihan oikeutettua, että myös vanhoja rallilähetyksiä näytettäisiin.

Tarkoituksella . .

.. lienee käyttäjä Tuksi ymmärtää väärin ja näsäviisaasti. Tai on unohtanut sisälukutaitonsa jonnekkin. Tai sitten ilmaisin itseni epäselvästi kertoessani jotta jos maksan=käytän. Ei ristiriitaa.

Ei täsä munkan puoalesta mitään jatkamista ole. Tottakai pitää saada sanoa jos on sanottavaa (onse sitten YLEn palsta tai jonkun muun, Internetissä) ja jokuhan tässä aloitti henkilötasolla "sättimisen". Itse en pahoita mieltäni millään keksustelupalstalla tapahtuvan vuoksi - keskusteluahan tämä vain on - ei elämää.

Keskustelupalstanahan tämä on aivan "lasten kenkissä", yritin vähän etes elähdyttää . . ;)

Se muuten tuo moderaattorin virka ei ole heleppo. Kun pitäs osata tehä bannit ja sulkemiset oikeaan aikaan, oikeaan persoonaan kohdistettuna. Ihte kannatan sellasta moderointia joka poistaa koko ketjun sen alkaessa menemään Tod.Pahasti pieäleen.

... sitten vaan oottelemaan Rallia 2008 . .

Täydellinen muutos

Etsin jo numeronkin valmiiksi haukkuakseni rallilähetyksen Saksasta, mutta kuinkas siinä kävikään... Lähetys oli melkoisen hyvä, ellei jopa loistava. Paljon ajamista, in car-kameraa ja suomalaisten kommentit huoltoparkista, kuten asiaan kuuluu. Studiosta vedettiin vain lyhyet stintit tukemaan lähetystä. Hyvä hyvä, innolla odottelen jo illan toista lähetystä.

Mutta suuren suuri miinus sitten täysin avuttomille reporttereille Sasha Ikoselle ja Miiro Koivulalle. Hengettömämpiä raportteja voi tehdä vain kuollut ihminen. Joku siellä maikkarilla mättää rekrytoinnissa, kun ei tunnuta saavan oikeita henkilöitä tekemään esim. rallijuttuja.

RalliX

Mtv3:lta ei taida tulla ollenkaan Ylen vielä viime vuonna lähettämää RalliX (AXN Shakedown) ohjelmaa, jossa mahtava juontaja Neil Cole esittelee rallitapahtumia kulissien takaa?

Tätä ohjelmaa olen SUURESTI jäänyt kaipaamaan sen erinomaisen toteutuksen ja raikkaan näkökulmansa ansiosta. Olisiko Ylen mahdollista ottaa kyseinen ohjelma uudelleen esitykseen kun Mtv3 ei siitä näköjään kiinnostunut ole? Ehkäpä sen voisi sijoittaa hieman järkevämpäänkin aikaan kuin viimeksi, jolloin se tuli yleensä puolen yön tienoilla.

Onneksi Eurosportilta sentään näkee hyvin tehdyt rallilähetykset, joskin ne tulevat yleensä melkolailla yömyöhään.

AXN Shakedown

Viimevuonna Neil Cole oli "kohtalaisen" kireän näköisenä keltaisella talolla Ouninpohjassa. Mutta tehdäänkös tuota ohjelmaa enää? Käsittääkseni kyseistä ohjelmaa tekevä yhtiö olisi selvitystilassa, joten ei olisi hirveä yllätys mikäli RalliX:n tekeminen olisi siinä sivussa lopetettu.

AXN

Lähetin jo keväällä mtv3 sähköpostia kyseisestä asiasta. Eli rallix ohjelman kohalosta. Että mitä sille ohjelmalle kuuluu ja varmasti moni on jäänyt sitä kaipaamaan että olisiko mahdollista että mtv3 ottaisi ohjelman sisältöönsä. Mutta eipä ole vastausta kuulunut. Kokeilkaapas joku muukin lähettää sähköpostia että saataisiin jonkinlainen vastaus. Ohjelma oli kyllä todella hyvä. Vuonna 2005 mökkiperän eklla olivat kuvaamassa ja haastattelivat ihmisiä ja minnuukin olisivat haastatelleet jos olisin halunnut mutta kun kieli taito oli sen verta heikko että en uskaltanut ottaa haastattelua :D

Harmillista

Sehän nyt olisi vallan harmillista, jos noinkin hyvän ohjelman tekeminen olisi jouduttu lopettamaan. :-(

Kaikkein hienointa ohjelmassa oli se, että siitä tuli selkeästi esille miten yhtä suurta perhettä koko ralliporukka on tallista riippumatta. Kuskit ja tiimit kisailevat ystävällisesti keskenään ja heittävät herjaa vapaa-aikoina. Ei ollenkaan sellaista kireää touhua niin kuin esimerkiksi formuloiden puolella on nykyään.

Edit: lähettelin juuri tänä iltana mtv3:lle kyselyä asiasta, saa nähdä vastaako kukaan (toistaiseksi en sieltä koskaan ole mihinkään kyselyyni vastausta saanut).

Todellakin harmillista

Ohjelma oli kyllä aivan loistava. Sopivasti rallia, huumoria, matkailua ja kaikkea, erittäin hyvä lisä rallitarjontaan.

Joo, aika . .

.. hyvä tunnelman nostattaja oli se oohjelma, mutta itte en oikeen ole koskaan osannu yhistää tuota rallija ja alkkoholija - sitä jälkimmäistä siinä "mainostettiin" vähän liikaa, mielestäni.

Siinähän sanotaankin,

Siinähän sanotaankin, että ohjelma on tehty osakseen katsojan näkökulmasta. :P mutta totta puhut.. mutta aina se alkomahooli taitaa mukana näissä jutuissa olla.

No se on raha, mikä

No se on raha, mikä puhuu... Niin kauan ku niillä löytyy hilloo ostaa noi oikeudet, niin niin kauan ne saa kans niitä pitää...

Tsipadui, kala ui

Johan pomppas! Puolen tunnin lähetys pelkkää in car-kuvaa... Kylläpä maistuu!

Yle Extra

Tuossa ylempänä Arvo kertoo kyseisen kanavan pääsevän pikkuhiljaa vauhtiin... Menikös se nyt niin, että vauhti tappaa? On kyllä ehkäpä Ylen kautta aikain huonoin veto lopettaa kyseinen kanava.

Ei se vauhti tappanut...

vaan ne parisataatuhatta, jotka jättivät televisiomaksun maksamatta. Toivon hartaasti, että he kutovat villasukkia eivätkä katso salaa telkkua ;)

Vai oliko sittenkin Jungner pyövelinä?

No ok, eihän se johtaja yksin niitä päätöksiä tee, mutta toimii keulakuvana, johon YLE jollain asteella ruumiillistuu. Oli siinä kuitenkin valittavana Extran lisäksi pari radiokanavaa, jotka kuitenkin saavat jatkaa. Eihän radiota sovi vähätellä, mutta tässä tapauksessa minun ja varmaan monen muunkin mielestä olisi voinut lopettaa vaikka ne molemmat radiokanavat ja jättää Extra pyörimään.

samaa mieltä

Testeistä ei ole tullut yhtään juttua, jossa olis oikeasti käsitelty sitä testaamista, miten on testit mennyt mitä on testattu. Kysellään vain tyhmiä kysymyksiä kuten Loebiltä jotain että aikooko voittaa tms. Toimittajat vaan on niin surkeita nykyään.

Sitten on nää varsinaiset rallilähetykset kun näytetään helikopterikuvaa ja incarkuvaa ja kysellään taas tyhmiä ja mennään kauheella vaihdilla eteenpäin.

Testeistä kuvaa

Tuolla pikkuinen tekeleemme testeistä tältä vuodelta, näkyy myös kaapelissa JKL:ssä...

http://www.areatv.fi/nettiareatv.php?tunnus=Kohti%20Jyskalaa

Varoitus:sisältää mainoksia 30 sekuntia ohjelman keskellä, muita mainoksia ei ole...

NO NIIN

Aina ei voi onnistua,,,,,,

no...... 2009 on uusi vuosi

Todella hyvä pätkä tuo

Todella hyvä pätkä tuo areatv:n raportti. Paljon parempi kuin pöllökanavan ikinä

Upeaa että saatu

Upeaa että saatu studioisännäksi todellinen moottoriurheilun asiantuntija Pascha Ikonen. Mitä tässä enää enempää voi toivoa.

Ja huomenna tulossa suora lähetys kakariston mutkasta. Käyttäkää tosiaan koko lähetysaika siihen maailman tylsinpään mutkaan niin kaikki on vallan mainiosti. Tuskin jaksan odottaa

Kyllä maikkari osaa

Kuulkaa, kyllä Maikkari osaa tehdä rallilähetyksiä ja muitaki esim:formula! Max:ilta tulee tunnin mittainen kooste, eikä oo mitään höpinää! Sitä kyllä ihmettelen miksi Mtv3:lla on niin paljon enemmän höpinää kun juttua?

On ne parantanu maikkarillakin...

...ja menevät minusta useammin suoraan asian ytimeen. Uutisoinnistahan on kyse. Olkoot lähetysajat lyhyempiä, jos ei ole kerrottavaa.