paras ulkomaalainen kuski??

kysynpä mikä on suosikkisi ulkomaalaisista kuskeista jos leobiä ei oteta huomioon? musta se on ehottomasti manfred stolh!

Ainakin ketä on mukavin

Ainakin ketä on mukavin seurata niin galli on ykkönen! Mutta petter solberg on suosikki ulkolaisista.

Paras vai suosikki?

Paras lienee tuo Petter, mutta Jyväskylän jälkeen oma henkilökohtainen suosikki on Chris Atkinson, uskomaton ajo aussilta. Atkinson sitäpaitsi ajelee melkoisen viihdyttävällä tyylillä, ilmavaa ja leveää linjaa.

Henning Solberg on

Henning Solberg on suosikkini. Ihan vain kun kaverilla tuntuu juttua riittävän :D aina kertoo jotain hauskaa. Noh ajosuorituksia huomioon ottean ei oikein aina kulje. Mutta paikka paikoin aivan kärki vauhtia. Galli on myös kiva kuljettaja. =)

jaa

Henning on myös yksi suosikeistani. Ajaako Galli enää rallia? jyväskylässä se ei ainakaan ollu.

Taitaa gallilla olla rahotus

Taitaa gallilla olla rahotus ongelmia..

hmm,noh mun nimimerkki

hmm,noh mun nimimerkki taitaa kertoa kaiken kuka on minun suosikkini ollut jo jokusen vuoden. Näin se vaan menee.

Noh vaikea nimetä sitä taitavinta tällä hetkellä muiden joukosta. Sanoisin että jos esim. Galli saisi rahoituksen kuntoon ja sen puolitehdaspaikan niin kovaa menisi. Tuolla tehdaspaikan ansaitsevien listalla on valitettavasti vain liian moni jolle semmoinen todella kuuluisi.

Mitä taas Petteriin tulee kyllä ennen tuli pidettyä taitavana ja nopeana mutta jotenkin tuntuu että miehelle on käynyt hieman niin että ajotyyli on käynyt vanhaksi. Näyttäväähän se paiskiminen on mutta ei sillä oikein mihinkään päästä. Muutenkin voisi jo pikkuhiljaa ottaa esimerkkiä isoveljestä ja lopettaa ruinaamisen.

C.Atkinson (Atko) - Aina nopea mutta ulosajo herkkä. Tänä vuonna ollut mielestäni tallikaveriaan melkeinpä jatkuvasti nopeampi,oli alusta mikä tahansa. Vieläkun löytäisi tasapainon vauhdin suhteen niin hyvä tulisi.

Villinä korttina voisin sanoa K.Meeken. On sääli jos ura menee kuin Pykälistöllä eli sitä paikkaa ei irtoa. Mielestäni on nopeampi kuin Sordo esimerkiksi. Junnujen nopein mies usein ja etenkin C2 vuosina,ajoikin eniten pohjia molempina vuosina muistaakseni. Muutenkin Meeke on mielestäni ainoa potentiaalinen Britti nousemaan kärkitaistoihin. Miestä ei vaan taideta paljon muistaa kun tulokset jäivät laihoiksi kaatojen takia.

Jepjep

Olisi kivaa jos Stolh pääsisi Suzukin tehdastiimiin koska se on vähä paras kuski.. Suzukin WRC auto esiintyy ehkä jo tänä vuonna korsikalla!!! Gardemaisterkin olisi hyvä kuski mutta rahaa ja tallipaikkoja ei taida riittää...

Henning

Taitaapa se Henning nyt voiton viedä, mutta Petter ja Gigi on kanssa hyviä.