Paviljongissa tapahtuu taas

Paviljongissa tapahtuu taas

Vihdoin se alkaa, vuoden odotettu mm-ralli jyväskylä. Kävin pyörimässä paviljongin alueella ja siellä oli täys tohina päällä. Monta tallia kasaili telttojaan ja kelit oli kohdillaan. Tästä se nyt alkaa taas.

En viitsinyt laittaa kaikkia kuvia suoraan tänne, vaan tein oman gallerian. http://arinu.pp.fi/MM-Ralli2008/27.7./

Äänestystilanne
Tilanne: 4.1, Ääniä: 14

paviljonki

onks suzuki world rally team vielä saanut kalustoa paviljonkee tiedustelee eräs suzuki fani

Suzuki

Ei näkynyt vielä kun ne pikkuset etuveto-suzukit. Nelivetotalli puuttu vielä. Uskosin että tänään saapuvat, viimeistään huomenna.

Vauhdin maailman

Vauhdin maailman katsojaoppaan mukaan huoltoparkki avataan luokitelluille kilpailijoille 28.7. klo 9:00 ja luokittelemattomille 30.7. klo 12:00, joten sitten alkaa varmaan enemmän autoja näkymään.

no niihän sie lukee mut on

no niihän sie lukee mut on sie aika mukavasti jo porukkaa autojensa kanssa.

Klo 16.30

Tohon aikaan siellä näky lähes kaikki junnut ja Rautenbachin ja Aavan Citroenit sekä yksinäinen WRC Suzuki Pirellin rekkojen vieressä. Muiden hommat oli hyvällä mallilla, mutta Suzuki näytti olevan matkassa yhdellä pakettiautolla. =) Onhan se vähän hauskaa (ja pelottavaa) huomata miten sitä innostuu, kun käy katsomassa rakennustyömaata. Harmittaisi asua muualla, kuin Jyväskylässä. =)

No en mä nykäskylässä

No en mä nykäskylässä sen takia asuisi että saisi kerran vuodessa käydä katsomassa rakennustyömaata ;)

Nyt simoj herätys!

Täällä saa katsella rakennustyömaita ympäri vuoden ja sen lisäksi saa myös ajaa autolla rakennustyömaita ympäri vuoden. =) Mitä tuossa nyt katsellu noita erinäisiä projekteja, niin saa ne 7 lapioon nojailevaa ukkeliakin alkaa vähitellen tekemään jotain niillä lapioilla, mikäli meinataan saada kadut umpeen kolmessa päivässä.