Ei tämän näin pitänyt mennä!

EK 3 Mökkiperä täydessä vauhdissa mutta saimme juuri sellaisia uutisia, joita emme olisi halunneet kuulla. Jari-Matti Latvalan Ford on tukevasti puskassa, rengas irti ja se on sitten siinä. Julkisesti ei saa kirota mutta nyt sanon, että voihan paska!
Latvala lähti niin rauhallisena ja niin luottavaisena reitille, että olin satavarma siitä, että tästä tulee Jari-Matin kisa.
Aina voi tietysti lohduttautua sillä, että kyse oli autosta, ei miehestä. Tukivarsi kun pettää, niin siinä on paha taiteilla, vaikka olisi kuinka taitavasta kaverista kyse.
Latvalaa ei siis tänään enää reitillä nähdä mutta toivon mukaan auto saadaan kuntoon huomiseen mennessä ja Latvala-Anttila kaksikko nähdään jälleen tositoimissa.
Tällaistähän tämä on mutta silti harmittaa pirusti.
Apeana
Sanna

Vaan kuinkas kävikään

... ja Loeb menee taas menojaan, tie riittää ja Sitikka kestää, on se kumma.

Kyllä tässä meni

Kyllä tässä meni itelläkin duunipäivä persiilleen, kun kuuli radiosta uutiset...

Meinaa muutenkin olla hankalaa kipristellä täällä. Nooh, iltasella pääsee Lautaperälle ;-)

No ei ollut auton vika sittenkään...

...aika rankasti täräytti J-M kiven päältä. Auch.

Jep...

...näinhän se taisi mennä... Oli syy mikä hyvänsä, harmittaa silti. Toivottavasti J-M näyttää huomenna, ettei tatsi ole kadonnut, vaan kello pysähtyy ultimaatisen komeisiin lukemiin!
Jos Latvala olisi tässä, rutistaisin kunnolla ja käyttäisin vanhaa klisheetä, joka kertoo, että vielä tulee se päivä, jolloin muilla sankareille menee vellit housuun!
Tsemppiä!
Sanna

Jos tuo Mikko sais kiristettyä

aavistuksen päivän viimeisillä, vaiks tuolla Jukojärvellä, ei muuten mutta nähtäisiin ajaako Loeb niin limiitillä, kuin kertoo haastatteluissa.