Soraa tulvillaan, on raikas kesäsää

Soraa tulvillaan, on raikas kesäsää

Surkee kakkosella.

Korkealaatuinen:
http://ralliradio.yle.fi/system/files/images/NORF08_1570.jpg

Äänestystilanne
Tilanne: 4.3, Ääniä: 19

?

Eikös tämä irlantilainen vetänyt vähän pitkäks tässä?

Joo, on juuri spinnaamassa

Joo, on juuri spinnaamassa tässä.

juu

oliko sulla kuvaaja liivi kun siinä oli jtn ammattikuvaajia... kun oli ulkokurvis kuvaus alue liivikuvaajille...

Eipäs ollut liivejä,

Eipäs ollut liivejä, vaikka mielellään olisin sellaiset ottanut. :)

juujuu : D

kyllä kelpais, menin vauhdinmaailman kuvaajan kanssa kaikille pätkille ja sillä oli liivi mutta se ei sitä koskaan käyttäny.. ois voinu kyllä vähän lainata : D

Kannattaisi Iden varmaan

Kannattaisi Iden varmaan tarjota kuviaan jollekin alan julkaisulle, niin saisi liivit ylle.

Ovat noista liiveistä nykyään pirun tarkkoja, ei vähiten Turkin rallin jälkeen...

Saas nähdä, mitä sitä

Saas nähdä, mitä sitä ensi kerraksi keksii. Mutta esim. Urrian hyppyrillä oli yksi häiskä liivit päällä ja kuvasi jollain pikkuruisella pokkarilla, pokkareita nyt mitenkään väheksymättä. Olenhan itsekin onnistunut poimimaan Märtinin Ouninpohjan ennätyksen Canonin G3:lla. Mutta oli siellä virallisessa kuvausalueella liivit päällä myös joku tyttö, joka kuunteli vaan radiota.

No niitä liiviheppuja on

No niitä liiviheppuja on niin moneen junaan etenkin videopuolella, ettei kaikki sitä varsinaista kuvaushommaa edes hoida, varmaan napsivat sitten omia muistoja matkaan... Tai sitten on jollain lehdellä/kuvaajalla todella pieni budjetti kaluston suhteen.

Liiveistä

Liivien saanti suomalaisena on suhteellisen "hankalaa" mitä olen aiheeseen perehtyneen kanssa jutellut, kriteerit ovat ilmeisen tiukat. Jos oikein muista niin tämän vuoden Neste Ralliin jaettiin suomalaisille 15kpl kuvaaja-liivejä, eikä ihan kenelle tahansa. Muistelen että kriteereissä on maininta että kuvaajan pitää olla mm.akkreditoituna yhdessä kansainvälisessä, Suomen rajojen ulkopuolella ajettavassa kisassa, siihen sitten vielä muut kriteerit päälle. En tiedä onko sit jotain lievennyksiä yhteistyö-kumppaneille kuten Vauhdin Maailma, MTV3 ja YLE. Pitäis melkein pyrkiä johonkin ulkomaalaisen media-listoille ja tulla sitä kautta sitten Neste Ralliin hakemaan liivejä...mut voikos sitten enää osallistua näin hienoo valokuvakisaan? ;)
----------------------
www.toniollikainen.com
Motorsport Photographs