Kuukausi h-hetkeen eli värinää ilmassa

Olen hädintuskin toipunut edellisen rallin aiheuttamasta rallikrapulasta, kun uutta kisaa jo pukkaa. Pakko todeta itsensä toistamisen uhallakin, että mihin hemmettiin nämä vuodet katoavat?!?

Onneksi ajan juoksu ei meissä näy, ei naamassa eikä sielussa. Siksi onkin jälleen kerran suunnattoman suuri ilo ja kunnia toivottaa rallikansa tervetulleeksi maailman parhaaseen MM-ralliin ja maailman parhaan Ralliradion pariin! Voi jestas, että on ollut ihan ikävä teitä!!!

Ensimmäinen EK starttaa kolmen viikon ja kuuden päivän kuluttua mutta jo nyt alkaa olla poltetta puntissa, kiitos uusien nettisivujen. Niitä olen kasannut tämän kuluneen viikon aikana ja vaikka urakka oli rankka, oli ihana sukeltaa rallitunnelmaan jo näin etukäteen.

Tässä yhteydessä haluankin lausua kiitokset kaikille teille, jotka olette osallistuneet Ralliradion digikuvakisaan ja näin olleet omalta osaltanne rakentamassa Ralliradion uusia nettisivuja. Sivut täydentyvät sitä mukaa kun ralli lähenee ja ralliviikonloppuna ne ovat suora yhteys kaiken keskipisteeseen, taisteluun sorateiden herruudesta! Tervetuloa!

Käykää katsomassa http://yle.fi/alueet/keski-suomi/mm-ralli/ ja antakaa piiskan viuhua, jos aihetta ilmenee. Kehuakin toki saa...;) Ja jos nettisivujen suhteen on toiveita/ideoita, laittakaa meiliä, kehitysideat otetaan vastaan enemmän kuin mielellään.
(sanna.pirkkalainen@yle.fi)

Valmiina taistoon,
Sanna

PS. Ja tänä vuonna se suomalaisvoitto on varma...

Loma?

Lomalla sadetta pitäessä mielessä on ralli, prkl. Voisi kai sitä muutakin ajatella, lomalla. Nyt pyörii mielessä nuotit, opinko minä, ajaako kommentaattorimme metsään virheeni vuoksi? Tarkoituksenani on opetella kartturin näkyvin tehtävä, nuotin lukeminen. En usko onnistuvani, tietääpähän kansa kuinka vaativasta hommasta on kyse. Siitä lisää kun olen oikean koneen ääressä, tämä kännykällä kirjoittaminen on nakkisormelle lievästi hankalaa.

Kyllä minulla Rallikuume on, kuten monella muullakin tiimimme jäsenellä ;)

"Asialliset hommat hoidetaan ja muuten ollaan kuin ellunkanat."

odottelua,odottelua

On se hienoa kuulla että ralli kelpaisi tällä hetkellä jo muillekin ja eiköhän tämäkin ralliradion boardi taas tästä pikkuhiljaa ala heräilemään ja tutut naamat ala täälläkin palloileen.

Mitä sivustoon tulee,hyvältähän tuo näyttää eikä itselläni ainakaan ollut sitä selaillessani minkäänlaisia ongelmia. Sivut ovat erittäin selkeät ja kaikki oleellinen löytyy melkeinpä jo etusivulta :) .

ja miettinen,voe voe.. mihin oletkaan joutunut että kartturin hommiin. Kokemuksena homma on varmasti mielenkiintoinen ja ikimuistoinen. Jos muuten pieni kevennys kelpaa stressin keskelle tai jopa sitä lisäämään,etsippä jostain käsiisi Ari Vatanen-Tuupovaara kirja ja lueppa sieltä mihin kaikkeen sitten noissa kartturin hommissa joutuukaan varautuun. ;)