Vatanen vai Todt?

Mitäs veikkaatte? Kuinka pitkälle kaasuttelee Tuupovaaran rallaaja Ari Vatanen FIA:n ykkösmieskisassa? Tuleeko hänestä Max Mosleyn seuraaja ja samalla FIA:n uudistaja?

Veikkauksena . .

.. jotta kun tietyntasoista "poliittistapeliä" tuossa kumminkin käydään, jää "meijjän" Ari ainakin kakkoseksi. Ehkä jopa valitettavasti vaikka alunpitäen jopa nauroin ajatukselle, että Vatanen olisi FIA:n johossa. Vatasen joholla kuitenkin SaaTTaiSi tapahtua hieman enemmän muutosta kuin Totin Jaanin - mahollisesti jopa FOTA otettaisiin vieläkin enemmän huomioon(?).
Hiemanhan tuo Artsi tuntuu turhankin rauhalliselta ja mitäänaikaansaamattomalta . . mutta mutta. Kyllä mie silti Aria äänestän. Näin Suomalaisena. Nääs.

tottakai!

Tottakai Aria täytyy kannattaa johtamaan tuota (Full of Idiots Associationia) kuten foorumeilla porukkaa tuppaa tuosta vitsailemaan. Tosin kyllähän Todt on sen luokan vastus noissa piireissä kun F1 on se päälaji kumminkin FIAlle etten ainakaan vielä jaksa uskoa että Ari kilpaa voittaisi mikäli ihan suoralta kädeltä pitäisi ryhtyä veikkailemaan.

Olisihan se tosin erittäin hienoa,sitä en mene sanomaan. Molemmat ehdokkaat ovat silti hyviä sillä myös molemmilla on rallista sekä muistakin luokista paljolti kokemusta. Todtilla tosin tässäkin enemmän.