Etusivu Jaksot Manne ja Asseri Kilpailu Videoklipit Sanakirja Palaute

ManneMANNE

Manne on vikkeläliikkeinen, suorastaan voiveitsimäisen liukas supliikkimies. Mannella on taito puhua, varsinkin naiset, ihan pyörryksiin.


Kaupanteossahan tämä on mainio taito, kaupat lyödään lukkoon niin äkkiä, että usein vastapuoli ei edes tajua ostaneensa jotain. Mutta Mannella onkin vain priimatavaraa myynnissä/vaihdossa, rehellinen kauppamies kun on. Ja hyvän tavaran ostohan kannatta aina.

Mannen Bisnesmotto on “Tili tehdään ostaessa, Ei myydessä…!” Manne myös on musiikkimiehiä ja usein he Asserin kanssa kulkevatkin raittia pitkin rallatellen tai muistelevat menneitä aikoja leirinuotion ääressä. Suuren ja lämpimän sydämensä ansiosta Mannella on paljon ystäviä, joista jotkut heistä tulettekin tässä sarjassa tapaamaan.AsseriASSERI

Asseri tuo sulavakäytöksinen charmantti herrasmies. Asseri on rauhallinen mietiskelijä, juuri sopiva välillä hillitsemään Mannen menoa. Hän ei kuitenkaan ole kaikista kirkkain kristalli kruunussa ja joutuukin toisinaan Mannen jekkujen kohteeksi, mutta kyllä Asserikin välillä jujuttaa takaisin. Asserin huumori on hienovaraista ja vivahteikasta, usein ei edes heti huomaakaan, että Asseri laskee leikkiä. Vasta jälkeenpäin vitsi loksahtaa kuulijan korvien välissä paikalleen ja siinä sitten kyyneleet silmissä käkätetään vaikka koko yön.

Musiikki on myös Asserin sydäntä lähellä ja usein hän tarttuukin kitaraan tai saattaa laulaa luikauttaa vaikka keskellä toria, jos siltä tuntuu.

  VIDEO-KLIPIT
KILPAILU
MANNE-SUOMI SANAKIRJA
YLE Areena