YLE YLE TV1 Uutiset Urheilu Ohjelmaopas Palaute
 
Suuret suomalaiset
Finalistit
100 Suurinta suomalaista
Tulosseuranta
Tiedotteet
Kampanjakalenteri
In english
Etusivu
Keskustele
Lähetä e-kortti
Palaute
Finalistit
Tiedotteet

Sata suurinta suomalaista julkistetaan 31.10.
22.10.2004

Kevään äänestyksessä TV1 haastoi katsojat valitsemaan kaikkien aikojen merkittävimmän suomalaisen. Kansan valitsema 100:n suurimman suomalaisen lista julkistetaan TV1:ssä sunnuntaina 31.10. klo 21.15-22.45. Samalla selviää myös se kymmenen eniten ääniä saaneen ehdokkaan joukko, joka jatkaa finaaliin kisaamaan suurimman suomalaisen tittelistä.

Suorassa lähetyksessä ovat mukana mm. Katri Helena, Raimo Helminen, Anneli Jäätteenmäki. Ohjelman juontavat Inari Uusimäki ja Arvi Lind, äänestystulosta ovat kommentoimassa mm. professori Matti Klinge ja historioitsija Jukka Relander.

Finaaliäänestys alkaa ohjelman aikana n. klo 22. Äänestykseen voi osallistua internetissä, tekstiviestillä, puhelimitse tai postitse. Äänestysnumerot ja tarkemmat ohjeet julkaistaan äänestyksen alkaessa internetissä ja teksti-tv:n sivulla 390.

10.12.2004
Äänestäjien perusteluja valinnalleen
Finaaliäänestyksessä internetin kautta äänestäneet perustelivat ehdokkaansa suuruutta omin sanoin. Sivun lopussa poimintoja finaaliäänestykseen osallistuneiden perusteluista.
Lue
 
07.12.2004
Nettiäänestäjien arviot finalisteista
Internetissä äänestäneet arvioivat äänestämäänsä ehdokasta eri ominaisuuksien valossa. Tässä äänestäjien arviot kaikkien finalistien osalta.
Lue
 
05.12.2004
Mannerheim on suurin suomalainen
Marsalkka Mannerheim on valittu kaikkien aikojen suurimmaksi suomalaiseksi YLE TV1:n Suuret Suomalaiset –äänestyksessä.
Lue
 

Seuraavat

YLE ©2004