Roskis-Rane, valvoja (Jyrki Kovaleff)

Moi mä oon Rane. Mä luen kaikki teidän tekstiviestit ja puutun sitten kohtaloon sen mukaan mitä niissä sanotaan. Sana on laki, ou jee. Mä olen tuunannut ittelleni mukavan luksusroskiksen ja majailen sillä yleensä Merihaassa. Juulia ja Roope on mun lempinaapurit niillä kulmilla mutta pyörii siellä muitakin tyyppejä, alla vähän lisäinfoa.

 

Juulia Kuvaja (Kristiina Elstelä)

Juulia on 61-vuotias kirjavan menneisyyden omaava kapakkalaulaja, joka on seikkailujensa jälkeen kypsynyt rakkauden mahdottomuuteen ja asettunut Merihakaan nauttimaan yksinäisyyden suomasta vapaudesta. Mutta voiko ihminen päättää, ettei rakastu enää?Roope Vuori (Lorenz Backman)

Kolmekymppinen Roope on suomalaisen poptaivaan nouseva tähti, joka elää pinnallisen iloista elämäänsä suosiostaan nauttien. Roope ei kaipaa seurustelua eikä romantiikkaa kimmeltävään maailmaansa, mutta voiko hänkään elää elämäänsä rakastumatta koskaan? 

Laura (Mia Renwall)

Laura on juuri tullut kaupunkiin ja saanut meikkaajan töitä Rubber Studiolta. Ahmaiseeko rockmaailman charmi nuoren naisen mukaansa, vai avaako Laura uusia ovia pintaliitäjille?

 

Maarit (Minna Rimpilä)

Maarit on menevä ja voimakas sinkkunainen, joka tanssii musiikkivideoissa ja viettää villiä rockelämää, mutta on hänelläkin sydän. 


Jatta (Riitta Elstelä)

Jatta on Juulian juureva isosisko ja pianisti, jolla on jalat tukevasti maassa, mutta saattaa hänkin langeta romantiikan hurmaan. Kaiken lisäksi Jatta näkee kohtalon pelikorteistaan.

 

Rokki-Remu (Remu Aaltonen)

Rockmies Remu Juulian menneisyydestä pörrää edelleen kuvioissa  heilastellen Juuliaa ja muutamaa muutakin myös. Remu on rock. Remu on herrasmies. 


J.T. (Riitta Elstelä)

Musiikkibisneksen luunkovin manageri on J.T. jolle Roope on tämän sesongin paras kultakimpale. J.T.llä on valtaa – ehkä jopa enemmän kuin rakkaudella?

 

Pörhö (Pörhö)

Juulian kissa on nähnyt elämää yhdellä kissansilmällään enemmän kuin useimmat ihmiset molemmillaan. Pörhö ei turhia hötkyile jos elämä luoviutuu, tuhahtelee jos Juulia on hieman hupsu, mutta ehdottomasti tukee emäntäänsä tiukassa paikassa.