YLE Teema

 

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
funksane kirjoitti:
Uskovaiset, olkaa nyt vain hiljaa. Nautitaan tästä dokumenttisarjasta ja katsotaan asioita niin kuin ne ovat.

Noh, eihännuo aivopestyt osaa edes ajatella mitthään järkevvää...

Annethan heitin olla omissa harhoissansah

Valitettevan usein asia on tosiaan noin, että tämä eri uskontojen aivopesu kun menee riittävän pitkälle, niin nämä "uskontojen uhrit" luulevat tietävänsä, että luulo on tiedon väärti ja sitten tämän "suuren viisauden" saatuan yrittävät kieltää tosiasiat, että heidän epäloogisuuksille ja täysin valheelle perustuva uskonsa ei vaan pääsisi horjumaan niin paljon, että tulisivat takaisin todellisuuteen.

Sitä on toisaalta vaikea ymmärtää, miksi meillä Suomessakaan tämä järjissään oleva kansanosa silti edelleen tukee näitä taikauskoon perustuvia rakenteita? Aina vaan annetaan näiden uskisten mekastaa vapaasti ja haalia taas uusia uhreja tällä suurelle valheelle perustuvan stoorin varjolla? Lapsia yllensä suojellaan, mutta tämän uskonnon kohdalla usein tehdään jostain kumman syystä poikkeus? Annetaan heidän pääasiassa houkutella vapaasti lapsia mukaan valheellisia lupauksilla ilman, että kukaan sanoo mitään? Katsotaan vaan vierestä ja toivotaan hiljaa mielessään, että lapsi ei nyt vaan tosissaan uskoisi ja hukkaisi elämäänsä mielikuvitusolentojen palvomiseen...

Mutta itse tästä ohjelmasta, nämä on parasta mitä tv:stä nykyään tulee. Kiitos Ylellä näistä tiededokkareista. :)

Mitä tulee tuohon "Energian" Darwinin dissaamiseen, niin toivottavasti saadaan pian uusintana tämä kolmiosainen Darwinista kertova dokumenttiohjelma, muistaakseen tuli vuonna 2009 Ylen Teemalta, niin voisi "Energia" sitten hieman perehtyä tuohon aiheeseen tarkemmin, niin tietää jatkossa mitä yrittää arvostella. :)

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.