YLE Teema

 

Sananvapaus

Darwinistinen apinan sukulainen kirjoitti:

Yritäppäs sinä darwinistinen APINA selittää miten elottomasta kaasusta / materiasta tuli itsestään ilman ulkopuolista apua elollinen solu joka alkoi koipiotumaan tuhansiksi erilaisiksi soluiksi !!??
Päätyen "sattumalta" ihmiseksi ??
Muuttuko mun fillari joku päivä eläväksi ja alkaako se poikimaan !!??

Mistä sinä tai minä tiedetään minkä värinen Aatami tai Eeva oli ??
Raamattu ei luokittele ihmisiä rodun mukaan. Se on teidän darwinistien ongelma.
Todista etä lajit muutuvat ! Koirat ovat edelleen koiria. jne.
[/quote]

Jotenkin tuntuu turhauttavalta, miten vähän uskovaiset arvostavat elollisen monimuotoisuuden kehittymisen ihmeellistä hienoutta. Sen sijaan, että he antaisivat itsensä ihastua maailman ihmeellisyyteen, he toistelevat vanhoja fraaseja. Polkupyöräsi ei tosiaan muutu eläväksi. Solujen ja monisoluisten olentojen kehittyminen oli vuosimiljardien kehityksen tulosta, eikä sillä tosiaan ole mitään päämäärää. Siksi vanha uskovaisten höpinä siitä, että "metalliromu ei muutu lentokoneeksi", on typerää. Evoluution päämääränä ei ole lopputulos, vaan selviytyminen.

Ja mitä toisten ihmisten sortamiseen tulee, sitä ei keksitty 1800-luvulla. Aina on löytynyt niitä, jotka haluavat sortaa toisia. Apuvälineeksi on otettu milloin uskonto, milloin jokin muu oppi. Rotuoppi muuten ei nykykäsityksen mukaan ole oikeassa väitteissään. Eikä rotuopin vulgaaridarwinismi liioin tee sinun uskontoasi tai sen maailmanselityksiä oikeiksi.

PS: Materiasta ei kehittynyt elollista solua ilman "ulkopuolista apua". Auringon energiaa tulee jatkuvasti maahan. Ja mitä ylipäätään sinun selitykseesi tulee, niin ei sekään oikein toimi. "Jumala ratkaisee kaiken" on hokkupokkustemppu, jolla ihminen yrittää etsiä selityksen asioille, josta emme vielä tiedä. Meillä ei ehkä koskaan tule olemaan kiistatonta näyttöä siitä, miten elämä syntyi. Tai miten alkuräjähdys todella tapahtui. Se ei silti tee sinun "Jumala on kaiken takana" -ajattelustasi yhtään viisaampaa, koska sinun ajattelusi ei ole vielä päässyt edes siihen pisteeseen, että voisit ajatella, että asoita voi tutkia - muillakin keinoilla kuin käymällä Raamattu-koulussa.

PSS: Onko helluntaiseurakunnassa tai muussa hihhulilahkossasi kehotettu tulemaan nettipalstoille hihhuloimaan ja "sanaa" julistamaan?[/quote]

En ole helluntalainen ja Sananvapaus antaa vielä nykyään meille krisityille mahdollisuuden tuoda vaihtoehdon tähän ateistiseen suvaitsemattomaan ateistiseen diktatuuriin.

Kyllä te ateistit olette paniikissa.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.