YLE Teema

 

Anonyymi

Tänään siis tulee viimeinen jakso... Odotan sitä ehkä eniten, sillä elämää jos on löytynyt niin käsittämättömistä paikoista joissa se selviää jopa ilman auringon valoa ja parilla mineraalilla, tai jopa kiven sisästä, ei tunnu enää lainkaan epätodennäköiseltä ettei sitä voisi löytyä ns. asuinkelvottomista paikoista toisilla planeetoilla.

Tämä on ollut loistava sarja, siitä Teemalle iso kiitos!

Jackson kirjoitti:

Uskomattoman typerää päättelyä. Ei näillä ateistireppanoilla ole mitään todisteita tieteellisiä todisteita.
Ja kuka on valmis kuolemaan michael jacksonin tähden ??
Tänäkin vuonna 177 000 tuhatta kristittyä murhataan uskonsa tähden. Etupäässä muslimimaissa.

Lähde: MTV 3 ja Kirkon lähetystyön keskus.

En usko että tällä olisi mitään vaikutusta, mutta yritän jättää asiallisen vastauksen siltä varalta että kyseessä ei ole riidan haastaja vaan tosissaan oleva henkilö. (Näitä kun on toisinaan vaikea erottaa toisistaan)

Esimerkki oli teoreettinen. Tällä hetkellä Michael Jacksonin tai kenenkään muun vastaavan ympärille ei ole kehittynyt varsinaista uskontoa, mutta kuka tietää millainen tilanne on esim 1000 vuoden päästä? Elviksellä tällainen "uskonto" jo käytännössä on.

Tieteellisiä todisteita löytyy useista asioista, joista kreationistit väittävät ettei niitä ole. Oma sokea mielipide estää näkemästä mitään muuta, mutta tosiasiat eivät muutu muuksi kieltämällä ne. Kristittyjen murhilla taas ei ole aiemman keskustelun kanssa mitään tekemistä, vaikka ovatkin ikäviä asioita, ja todistavat osaltaan liian uskovaisuuden negatiivisista vaikutuksista kun vain se oma mielipide on se ainoa oikea.

Ja lopuksi: Internetissä on tärkeää muistaa yksi sääntö: http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:DoNotFeedTroll.svg

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.