YLE Teema

 

Anonyymi

Anonyymi][quote=Anonyymi][quote=Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:

Et voi rinnastaa rikossarjoja joissa tuomitaan epämoraalinen käytös muslimisarjaan jossa ihannoidaan ja hyväksytään naisten alistaminen. Monessa poliisisarjassa hyväksytään esimerkiksi poliisin väkivaltainen toiminta ja sillä sovitetaan yleisön mielipidettä hyväksymään poliisin agressiivinen käytös. Ilmeisesti tämäkin on vain "normaalia poliisitoimintaa. Siinähän vain näytetään että miten poliisien kuuluu toimia todellisissa tilanteissa.", vai?

Pyllisteleminen miesporukoissa. Jakaminen sukupuolen mukaan. Patriarkaalisen uskonnon -- jossa määräysvalta on lopulta miehillä -- ihannoiminen. Poliisin väkivaltaisuuden ihannoiminen. Kaikki nämä muokkaavat suuren yleisön asenteita.

Myös islamin varjopuolista vaikeneminen kuuluu asiaa. Aivan kuten väkivaltaiset poliisit pääsevät kuin koirat veräjästä: syytteettä.

Minusta alkaa tuntua, että me puhumme nyt tässä omista uskon asioistamme. Minä uskon, että suurin osa katsojista on loppujen lopuksi tarpeeksi fiksua pystyäkseen katsomaan erilaisia ohjelmia ottamatta niistä liiaksi vaikutteita. Sinä taas tunnut uskovan, että suurin osa katsojista imee vaikutteet huomaamattaan. No, ei tähän taida olla oikeaa vastausta, jollei sitten joku arvovaltainen tutkija puutu keskusteluun ja kerro meille, miten asia oikeasti on. Mikäli siihenkään tietoon sitten olisi sataprosenttisesti luottamista.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.