YLE Teema

 

Martt

Libertas1917 kirjoitti:
Mikä ihmeen afro-Suomen historia? Kuulostaa melkoiselta monikulttuurisuuspropagandalta moinen dokumentti. Luodaan mielikuvaa jostakin monikulttuurisesta Suomesta muutamien maahanmuuttajien voimalla. Tällä sitten perustellaan tämän päivän tilannetta, maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta, näiden pakkosyöttyä kansalle. Tämän päivän tilanne on aivan eri ja eri mittakaavassa mitä Suomen historiassa aiemmin on ollut maahanmuuttajien suhteen. Naurettava otsikko dokumentilla. Läpinäkyvää propagandaa.

"Ihmisten ja heidän tarinoidensa kautta olen oivaltanut ainakin sen, että sini-valkoinen myytti ei ole yhtä kuin todellinen historiamme. Että jo ennen 1952 olympialaisia Suomessa oli tummaihoisia", ohjaaja Miia Jonkka toteaa. Monikulttuurisuus on myytti jos jokin! Paljonko tummaihoisia oli ennen vuotta 1952?

No, alkuperän merkitys ei lopulta varmaan kiinnosta kovin kauas. Muutama satatuhatta vuotta tai miljoona taaksepäin, niin eiköhän yhteinen isä ja äitikin löydy, tumma serkku vähintäänkin omasta perheestä alkuperämaastamme Itäisestä Afrikasta.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.