YLE Teema

 

Libertas1917

Martt kirjoitti:
Libertas1917 kirjoitti:
Mikä ihmeen afro-Suomen historia? Kuulostaa melkoiselta monikulttuurisuuspropagandalta moinen dokumentti. Luodaan mielikuvaa jostakin monikulttuurisesta Suomesta muutamien maahanmuuttajien voimalla. Tällä sitten perustellaan tämän päivän tilannetta, maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta, näiden pakkosyöttyä kansalle. Tämän päivän tilanne on aivan eri ja eri mittakaavassa mitä Suomen historiassa aiemmin on ollut maahanmuuttajien suhteen. Naurettava otsikko dokumentilla. Läpinäkyvää propagandaa.

"Ihmisten ja heidän tarinoidensa kautta olen oivaltanut ainakin sen, että sini-valkoinen myytti ei ole yhtä kuin todellinen historiamme. Että jo ennen 1952 olympialaisia Suomessa oli tummaihoisia", ohjaaja Miia Jonkka toteaa. Monikulttuurisuus on myytti jos jokin! Paljonko tummaihoisia oli ennen vuotta 1952?

No, alkuperän merkitys ei lopulta varmaan kiinnosta kovin kauas. Muutama satatuhatta vuotta tai miljoona taaksepäin, niin eiköhän yhteinen isä ja äitikin löydy, tumma serkku vähintäänkin omasta perheestä alkuperämaastamme Itäisestä Afrikasta.

Niin kyllä se siinä mielessä kiinostaa - tai olisi syytä kiinnostaa jos ei halua ihan miten sattuu olla johdateltavissa - että jos yritetään tekaistua menneisyyttä käyttää tänä päivänä apuna luomassa tuhoisia poliittisia linjauksia, mielikuvia, asenteita ym. kuten tässä tapauksessa monikulttuurisuutta Suomeen.

Mitäs ajat takaa näillä väljällä aikahaarukalla heittämilläsi sukulaissuhteilla? Et kait vain sitä että suotta kritisoida maahnmuuttoa Suomessa tänä päivänä, kun voi olla mahdollista että kaukaiset esi-isät ovat joskus roikkuneet saman mantereen puissa?

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.