YLE Teema

 

Libertas1917

Anonyymi kirjoitti:
Libertas1917 kirjoitti:
Mikä ihmeen afro-Suomen historia? Kuulostaa melkoiselta monikulttuurisuuspropagandalta moinen dokumentti. Luodaan mielikuvaa jostakin monikulttuurisesta Suomesta muutamien maahanmuuttajien voimalla. Tällä sitten perustellaan tämän päivän tilannetta, maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta, näiden pakkosyöttyä kansalle. Tämän päivän tilanne on aivan eri ja eri mittakaavassa mitä Suomen historiassa aiemmin on ollut maahanmuuttajien suhteen. Naurettava otsikko dokumentilla. Läpinäkyvää propagandaa.

"Ihmisten ja heidän tarinoidensa kautta olen oivaltanut ainakin sen, että sini-valkoinen myytti ei ole yhtä kuin todellinen historiamme. Että jo ennen 1952 olympialaisia Suomessa oli tummaihoisia", ohjaaja Miia Jonkka toteaa. Monikulttuurisuus on myytti jos jokin! Paljonko tummaihoisia oli ennen vuotta 1952?

No kato nyt ihmeessä ohjelmat ennen kuin alat arvostelemaan. Ja mitä tulee monikulttuurisuuteen, Suomi ei ole koskaan ollut "sinivalkoinen", se on teidän "maahanmuuttokriitikoiden" propagandaa se. Lue historiankirjasi, sieltä löydät vanhat vähemmistöt: romanit, tataarit, juutalaiset, muiden maahanmuuttajien (ruotsalaiset, venäläiset, saksalaiset, baltit) lisäksi. Ja jos nyt lähdetään oikein saivartelemaan, niin eikös me ns. kantasuomalaisetkin olla alunperin vierasperäisiä "tunkeilijoita": tulimme ja veimme saamelaisten maat, hehän tätä maata alunperin asuttivat!

Kun kirjoitin yllä olevan olin katsonut tästä huuhaa-dokumentista 1/3. Suomi on ollut enemmän ja vähemmän "sinivalkoinen" aiemmin ja jos milloinkaan niin nyt olisi aika olla sitä kokonaan. Mutta ei sinällään maahanmuuttopolitiikka voi olla huomattavasti vähemmän tuhoisaa suomalaisille ja Suomelle mitä se on tänä päivänä vaikka ei Suomi olisikaan "sinivalkoinen".

Vähemmistöhistoriaan on hyvä tutustua. Sieltä löytyy mm. opetus siitä, miten hyvin mustalaisten (romanien, kaaleet) integroiminen on onnistunut suomalaiseen yhteiskuntaan useamman vuosisadan aikana. Ovatko romanit tänä päivänä Suomen kantava voima? Montako sataa vuotta menee esim. somaliasta tulleiden maahanmuuttajien integroimiseen? Sinällään optimista ajatella että tällaista ikinä tapahtuisi. Enemmin suomalaisten on luovuttava kaikesta siitä mitä heillä on ollut, on nyt ja on ajateltu, toivottu ja haluttu olevan. Paikka, maa missä on hyvä olla kaikinpuolin. Kotimaamme Suomi!

Aiheeseen liittyvää http://ubipatriaibibene.wordpress.com/

ps. Saamelaiset ovat asuttaneet pääasiassa pohjoisosaa Suomesta liittyen yleensäkin heidän asuinalueeseensa. Vaikkakin jotkin asiat olisivat voineet mennä paremmin saamelaisten kanssa, on väärin sanoa kuten kirjoiti: "tulimme ja veimme saamelaisten maat, hehän tätä maata alunperin asuttivat!" Saamelaisten asema vähemmistönä on tänä päivänä kuitenkin hyvä ja he eivät ole koskaan olleet samanlainen rasite, ongelma, haitta Suomelle ja suomalaisille - eivätkä tule olemaankaan - kuin nykyisen maahanmuutton seurauksena Suomeen tulleet vähemmistöt.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.