YLE Teema

 

You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

annamaija

Valtakunnan anoppi kirjoitti:
"- Nyt on todella valittu jyvät akanoista. " kertoo Ella Kanninen ennakkopuffissaan. Niinpä näyttää olevan: istuvan pääministerin tuleva anoppi on valittu akanoiden joukosta jyväiseksi. Luulisi, että perhepiirissä varaa olisi hankkia vaikka ykstyisopettaja, mutta pistetäänkin yle maksamaan viulut. Ennen tätä tietoa olin innoissani katsomaan ohjelmaa, nyt jää vain peen maku suuhun. Politiikkaa ja happamia, sanoo tämä kettu. Oo revuaar!

Luin nyt vasta tämän kommentin. Joten selitykseksi: En missään vaiheessa hakuoperaation aikana ilmaissut ns. anoppisuhdetta, koska halusin päästä omana itsenäni mukaan. Eli kun kysyttiin lähintä omaistani,en siinäkään ilmoittanut sukulaisuussuhdetta.
Ja lisäksi kysymys: mistä olet saanut sen kuvan että ns. perhepiiri olisi jotenkin varoissaan maksamaan yksityisopetusta. Kyllä tässä eläkeläisen tuloilla elellään, eikä siihen ole tarvittu ketään muuta.
Iltalehti omaan repäisevään tapaansa oli jostakin tiedon onkinut ja saipa taas myytyä yhden numeron ja ostajaparat kuvittelemaan ihan mitä sattuu. Näin meitä/teitä lukijoita saadaan lehdelle milloin minkäkinlaisella otsikolla.
Ehkä ne kuvitellut pihlajamarjat omassa suussasi maistuvat ja peen maku on jäänyt. Mutta en kiistele makuasioista. Kuitenkin hyvää kesän odotusta Sinullekin
toivottaa Annamaaija ( ihan itsenään)

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.