YLE Teema

 

Ijpo Koponen

Anonyymi kirjoitti:
. mielenkiintoinen aihe, mutta ala-arvoinen toteutus vie potin ehkä surkeimpana matkailuohjelmana jota on esitetty. lapsellista höpöttämistä ja sekavaa toheltamista, ilman mitään näkemystä. tosi floppi...

Eiköhän sieltä tule teille kohta taas uusi Pekko Aikamiespoika elokuva ja ainahan voitte käydä vuokraamosta hekemassa niitä vanhoja uudestaan, nehän eivät ole flopanneet ja niissä on hieno toteutuskin.

Minulle todella välittyi sarjasta se että mitään järjestelmää ei ole. Ei karttoja piirretty. Karut kansat asuu karusti nurmikolla muutama sata lammasta ympärillä. Jos Intian kaupungeista pitäisi tehdä samanlainen matkailuelokuva, niin toivoisin todella että ne olisi tehty juuri niin, että katsoja saisi kokemuksen siitä hallitsemattomuudesta. Kun säännöt ovat loppuneet siellä joku saattaa yht´äkkiä kaasuttaa satasta prätkällä risteykseen ja samaan aikaan rukoilla silmät kiinni ettei vain jäisi rekan alle! Sitä Intian kaaosta on hyvin vaikea kuvata. Ville onnistui kuvausporukkansa kanssa taltioimaan todella hienosti paikan henkeä. Esim. Kirpputorilla käyminen (kunhan sinne ensin löydettiin) "ei ollutkaan mikään hietsu, ihmiset möivät viimeisiä tavaroitaan häpeissään" AIVAN mielettömän hieno kohtaus!!

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.