YLE Teema

 

Anonyymi

Hei, minua ei kiinnosta facebookit ym. vaikka tiedän (osaan) ja olen kiinnostunut maailmasta monella tapaa. Osaa nämä nykytekniset jutut helposti, mutta ne ei vaan sytytä. Äitini 94v on itseoppinut laaja-alaiseti sivistynyt, mutta toteaa hömpäksi BB-talot ym. ja tanssii tahtien kanssa TVssä kiinnosti kun juontaja oli Marko.

Miksi pitäisi kiinnostaa uudet hypetysjutut? Ymmärrän hyvin sen, kun puhutaan "oman ajan" jutuista, siis stadissa syntyneet palaa nyt yhteen koulukavereiden ym. kanssa vaikka on kulunut aikaa n 30v. Puhutaan samaa kieltä ja voidaan puhua yhdessä "merkittävistä muistoista nauraen". Siis ajan mukana ajan hengessä.

Voisiko YLE nyt aktivoida ns. "vanhusasiantuntijoita" siis tulevaisuudessa ei kannata tarjota musiikkina "elämää juoksuhaudoissa" vaan "beatlesiä" yhteislauluna vanhojen henkilöiden päiväkerhoissa.

Me ollaan vanhoina sitä mitä me ollaan oltu nuorina hyvässä ja pahassa. Siis sosiaaliset pidäkkeet ja pakot katoaa, esiin tulee aito minä vaikka dementoituneena. Näin se on, joten unohtakaa facebook, twitterit ja kumppanit, mutta natakaa edes rahallamahdollisuus vanheta omien muistojen kanssa?

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.