YLE Teema

 

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Anti de Sign kirjoitti:
Ei tuossa Aallon Paimio-tuolissa ole kuin yksi vika: siinä ei voi istua.Selkänojan ja istuintason etureunan väli on liian pitkä ja selkänoja on liikaa taaksepäin kallellaan. Käyttömukavuus on siis lähellä nollaa.
Design-leimalla varustettuja , mutta käyttötarkoitukseensa sopimattomia tuotteita on markkinoilla pilvin pimein, ja kuuluisien muotoilijoiden suunnittelemia. On kahvipannuja, joista ei voi kaataa tiputtelematta liinalle, on kattiloita, joista veden kaataminen on tukalaa.on aterimia, jotka liian painavan kädensijan takia putoilevat lattialle lautasia pois kerätessä jne.
Ehdotan että muotoilijat testaisivat tuotteitaan laajalla käyttäjäraadilla, ennen kuin tuote päästetään joukkotuotantoon.

-- tuolihan on suunniteltu parantolaan ja keuhkotautisille: taaksepäin kallistuvana se helpottaa hengittämistä. Astmaatikkona olen sitä testannutkin. Lisäksi tuoli on helposti puhdistettava ja hygieeninen. Ei ole tarkoitettukaan pullamössösukupolven kotilöhötuoliksi vaan on julkisten tilojen kaluste!

-- mutta Aallon muista taivutetun vanerin tuolistandardeista löytyy versioita joissa on korkeampi selkänoja ja kankainen verhoilu.Muoto seuraa funktiota.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.