YLE Teema

 

careliano

Anonyymi kirjoitti:
Anti de Sign kirjoitti:
Ei tuossa Aallon Paimio-tuolissa ole kuin yksi vika: siinä ei voi istua.Selkänojan ja istuintason etureunan väli on liian pitkä ja selkänoja on liikaa taaksepäin kallellaan. Käyttömukavuus on siis lähellä nollaa.
Design-leimalla varustettuja , mutta käyttötarkoitukseensa sopimattomia tuotteita on markkinoilla pilvin pimein, ja kuuluisien muotoilijoiden suunnittelemia. On kahvipannuja, joista ei voi kaataa tiputtelematta liinalle, on kattiloita, joista veden kaataminen on tukalaa.on aterimia, jotka liian painavan kädensijan takia putoilevat lattialle lautasia pois kerätessä jne.
Ehdotan että muotoilijat testaisivat tuotteitaan laajalla käyttäjäraadilla, ennen kuin tuote päästetään joukkotuotantoon.

On monia muita tavaroita jotka ovat mahdottomia. Jokapaivaiset tavarat kuin shampoo pullot joita on vaikea avata suihkussa vetisilla kasilla,niitten luku pullossa on vaikeaa ilman silmalaseja suihkussa kun ovat prantatty niin pienella etta en eroita kunnostajan tai shampoon eroa. Monet pilleri, cosmetiikka pakkaukset ja rasiat ovat vaikeita aukaista joilla on pitkat tai lyhyet kynnet tai reumaiset kadet, ne yhteytyyvat naiden kaikkien hankaluuksien kanssa.

et sitten vaikeammin voisi kirjoitaa! jo pelkkä lukeminen tuottaa tuskaa.. jos kirjoitatte johonkin mitä luetaan, niin toivottavasti edes sen verran arvostatte lukijaa ettette ilman oikolukua paina "lähetä kommentti"-palkkia!

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.