YLE Teema

 

Anonyymi

Hyvä Erkko & co!

Kunnioitan rohkeuttanne ja ehdottomasti puolustan tätä hanketta/elokuvaa. On se todellakin kumma että yhtä ihmistä pitää glorifioida tällä tavalla... aivan kuin Mannerheim olisi jokin koskematon ikoni. Luulin että meillä ei harrasteta henkilöpalvontaa mutta taidan olla sittenkin väärässä? Koulun historiantunneillakin (80-90 -luvuilla) esiteltiin marski yksipuolisesti sotasankarina. Toki hänen peräänantamaton asenteensa luo uskoa itsenäisen, vapaan Suomen puolesta niin että meistä ei tullut kommunistista neuvosto-Suomea. Hän on kuitenkin vain maamme historiaan merkittävästi vaikuttanut henkilö!

Juurikin sen vuoksi luulisi että on jo syntynyt riittävän monta sukupolvea jotta aihetta voidaan käsitellä muutenkin kuin autenttisuutta tavoitellen. Ihmettelen näitä kansalaisia ja toimittajia jotka "totisina torvensoittajina" lyttäävät koko hankkeen. Aivan kuin heitä olisi henkilökohtaisella tasolla loukattu. Juuri tyypillistä suomalaista toimintaa -- naurettavaa!

Hyvä että meillä on olemassa edes joitankin avarammin ajattelevia henkilöitä jotka pystyvät tuomaan tuoretta lähestymiskulmaa näin vaikeisiin aiheisiin.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.