YLE Teema

 

You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

Anonyymi

jausa kirjoitti:
Kovasti näköjään keskustellaan siitä onko Haapasalo ohjelmissaan humalassa vai ei. En usko että olisi koko ajan juovuksissa. Mutta ei kyllä taida ihan koko aikaa olla selvin päinkään. Epäselvä ja puuroinen ulosanti ei anna oikein hyvää kuvaa.

Toisaalta Haapasalo ei ole Venäjällä ison kuvausryhmän kanssa duunaamassa jotain Matkapassia vaan hän on siellä ensisijaisesti matkalla omaksi ilokseen, toissijaisesti kuvaamassa matkastaan dokumenttia. Ja kun ihminen on matkalla, hän ei sylje kuppiin jos jossain tarjotaan muutama vodkapaukku eikä lähde siitä, ettei iltaisin voi käydä pyörimässä kaupungin yöelämässä tai muuten vaan kaljoilla. Yöelämää ja sen sellaista nähtiin enemmän toki ensimmäisessä sarjassa mutta myöhemmissäkin on riittänyt erilaisia illanistujaisia ja ties mitä kinkereitä joissa jo ihan kohteliaisuuden vuoksikin pitää ottaa kuppia.

Minusta Haapasalon ohjelmista välittyy realistinen ja samaistuttava kuva siitä, millaista on MATKAILLA Venäjällä. Ei sen ole tarkoitus olla kuivakka oppitunti Venäjän historiasta, kulttuurista ja nähtävyyksistä.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.