YLE Teema

 

Anonyymi

Talvi kirjoitti:
Mahtaakohan tämän jälleen kerran uusintakierroksen tarkoituksena olla johdattaa meidät ihan tuon viimeisimmänkin tuotantokauden jaksoihin - Lauran ja oikeastaan koko Candleford/Lark Risen tarinat koskettivat niin, että olisi ihanaa nähdä loppujaksotkin? Ylen kunniaksi on sanottava, että nämä BBC-laatusarjat ovat juuri sellaista tarjontaa, jonka vuoksi ilomielin maksaa veroa (kuten myös juuri alkanut Naisten paratiisi, osa HBO-jutuista toki myös!)Downton Abbeyta, Borgioita + Empire Boardwalkia odotellessa! PS. toivottavasti DA:n vihdoinkin saadaan nettikatseluoikeudet, kaikilla meillä veronmaksajilla kun ei ole tv-vastaanotinta!

Jokainen kiinnostunut voi mennä kirjastoon. Meillä (Varsinais-Suomessa) on tämä Vaski kirjasto jonka alueelta löytyy sitä mitä ei omasta löydy. Haet jos löytyy ja palautat lähimpään. Varauksia on helppo tehdä kun katsoo netistä mitä missäkin on.

Postineitiä on 4, neljä tuotantokautta ja kaikki olen katsonut laina dvd:llä. Upeata katsoa vaikka putkeen eikä odotella ylen päiviä. Itse katson tietokoneen kautta. Pelaa loistavasti.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.