YLE Teema

 

muslimeja ei uskalleta pilkata

Joo kyllä toi huumoriin vetoaminen tiedetään. Koulu- ja työpaikkakiusaajtkin vetoavat aina huumorintajuttomuuteen, jos kiusattu kehtaa pahastua saamastaan kohtelusta. Hei, kiusaajillahan on hauskaa, kun pistävät halvalla kiusatun ulkonäköä, ajatuksia, jne.

Miksi se "huumorintaju" pitää rajoittaa vain kristittyihin ja juuri näiden juhlapyhiin ? Kyllä tällekin elokuvalle on paikkansa maailmassa, mutta tämä esityksen ajankohta on aikamoinen loukkaus kristittyjä kohtaan ,siis heille, jotka Raamattuun uskovat. Pääsiäinen on toinen vuoden suurimmista kristinuskon juhlista ja YLE päättää esittää tämän pilaohjelman ko. uskonnosta juuri silloin...

Kuvitelkaapas, jos olisi vastaava islamia käsittelevä rienausfilmi - ei varmasti uskaltaisi YLE tai muutkaan esiattää sitä Ramadanin aikaan tai ylipäätään ollenkaan. Seurauksena olisi nääs se, että Suomen lippuja poltettaisiin ympäri maailmaa ja kauppaboikotteja viriteltäisiin Marokosta Malesiaan. Ja lopulta Halonen ja Vanhanen pyytäisivät polvillaan anteeksi uskonnonvastaista toimintaamme.

Mutta näinhän se elämässä menee: kilttejä on helpompi kiusata kuin niitä, jotka aggressiivisesti reagoivat saamaansa vinoiluun.

Jatkakaamme suomalaiset luuserit tätä yksipuolista uskontokritiikkiämme... Kyllä me olemmekin rohkeita!

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.