YLE Teema

 

Fakta 100%

Raamatun ihmiskuva on juuri se, mikä saa aikaan itseänsä toteuttavaa ennustusta eli kun ihminen uskotaan ja määrätään kristinukossa pahaksi se tuottaa pahuutta se antaa hyvän tekosyyn kaikelle pahalle.

Se on tosiaan todistettu, että valistusajan Eurooppa elää kaikkein rauhanomaisinta aikaa. Inkvisition julmuudet ja ristiretket ovat taakse jäänyttä aikaa. Tosin kaikkeijn julmin on raamatun tulkinta, että miljardit ihmiset joutuvat helvettin tuleen - kun eivät usko raamattua. Tuossa ajatuksessa kaikki hitlerit, stalinit ja tsingiskaanit jäävät leikkikouluasteelle tuhovoimassaan. Raamattuun uskovat odottavat myös maailmanloppua vesi kielellä, joptta pääsisivät taivaaseen - vähän kuin Koreshin lahko ja muut vastaavat. Jeesus tosin oli HYVÄ esimerkki väkivallattomuudesta - häntä vaan ei kirkko ole lainkaan seurannut - moni kristillisyyteen uskova kuitenkin on väkivallaton - paitsi jos uskovat kirjaimellisesti K-18 tulkintoihin väkivaltahelvetistä, jota ei edes mainita raamatussa.

Ihmisen luontainen altruismi voittaa valistustyyliin - JOS ei vain ihmistä minkään lahkon toimesta sitten taas demonisoida "syntiseksi" tai muulla tavoin velvoiteta käyttäytymään huonosti toista kohtaan. Uskovathan tavallaan velvoittavat kaikki ei-uskovat pahoihin tekoihin, koska näitä 4 miljardia pakanaa jumala ei armahda, ja niin he kaikki 4 mioljardia ihmistä (tilanne 2014) ohjataan kristillisyydessä armottomuudessa helvetin "kaasukammioihin".

Mieluummin valitsen järjen ja valistuksen filosofian kun lähden tapattamaan 4 miljardia ihmis-pakanaa helvetissä. Hitler on noihin ihmismääriin verrattuna ö-sarjan tekijä.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.