YLE Teema

 

Mikko Savolainen

Moraali on nimenomaan tullut evoluution takia. Jos olet ilkeä ja paha, kukaan ei auta sinua millään tasolla kun sitä tarvitsisit. Jos teet hyvää, sinua autetaan varmemmin. Näin ollen paremmin käyttäytyvät ovat selvinneet vastoinkäymisistä aikojen kuluessa paremmin ja lisääntyneet enemmän.

Kukaan raamatun moraalia puolustava kristitty ei koskaan halua vastata tähän yksinkertaiseen kysymykseen: "Sanotte että raamattu on ainoa moraalinlähde. Miksi siis miljardi hindua ei murhaa ja raiskaa toisiaan kaduilla vaikka heillä ei ole raamattua?"

Hauskasti on raamattua siivottu aikojen kuluessa. Toinen mooseksen kirja 32:11-14, vanhemmat versiot "Niin Herra katui sitä turmiota, jonka hän oli uhannut tuottaa kansallensa", muuttui myöhemmin muotoon "Niin Herran viha lauhtui, ja hän päätti luopua siitä hävityksestä, jolla oli uhannut kansaansa." Kaikkivoipa, Kaikentietävä ja Maailmankaikkeuden luonut olento katuu kun Kuolevainen puhuu sille järkeä. ei oikein kuulosta jumalalta.
Ja jumala on erittäin ikävä olento, koko vanha testamentti on pelkkää teini-ikäisen jumalolennon lepyttelyä. Vai valikoidaanko lisää mikä kuuluu kristinuskoon ja mikä ei?

http://www.mechon-mamre.org/p/pt/pt0232.htm#11 "14 And the LORD repented of the evil which He said He would do unto His people." jumala katui kun meinasi tehdä pahaa ihmisille... kiva.
Mutta kyllähän näitä epäloogisuuksia löytyy Täydellisen olennon kirjoituttamasta Täydellisestä kirjasta.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.