YLE Teema

 

Anonyymi

[quote=Mikhael]Ohjelman tarkoitus on selvästi vaikuttaa mieliin mutta sen tarkoitus ei ole tuoda lisää informaatiota tai tietoa mutta sitäkin enemmän vihaa, katkeruutta ja eväitä antikristilliseen ajatteluun.

Millähän ihmeen tavalla ohjelmassa lietsottiin vihaa? Siinähän nimenomaan esitettiin kulttuurinen projekti, joka nimenomaan vähentäisi vihaa ja konflikteja maailmasta (toisistaminen ja tarve sen rajoittamiseksi). Antikristilliseen ajatteluun ovat kristityt tuottaneet jo tolkuttomat määrät ja Dawkins lähinnä tuo sen ilmi.

Sekulaarisuus kulkee käsi kädessä sivistyksen ja myötätunnon kanssa. Jos sen hinta on pronssikautista myyttiä ylläpitävän valtaklikin ja ideologian mureneminen, niin olkoon sitten niin, hyvä vain.

Evoluutioteorian opetetaan onneksi meille kouluissa. Suosittelen sinullekin siihen tutustumista jonkin sopivan teoksen muodossa. Voisit yrittää ymmärtää miten elämänmuodot ovat kehittyneet ja eriytyneet toisistaan ja ehkä jopa ymmärtäisit mitä höpöhöpöä raamatun luomismyytit ovat.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.