YLE Teema

 

Niin elät kuin uskot!

[quote=TS]Kiitos YLE, kun (taas, pitkästä aikaa) lähetätte Dawkinsin ohjelmaa. Lisää vaan eetteeriin, niin kansa sivistyy.

Ja kyllä! Maailmankaikkeus on piittaamaton ihmisestä. Maailmankaikkeus olisi olemassa vaikka juuri tälle meidän pölyhiukkesen hituselle (=maapallo) ei olisi syntynyt itsensätiedostavaa apinalajia (=ihminen).

Me olemme täällä sattumalta. Älkäämme murehtiko taivaasta tai helvetistä, koska niitä ei ole olemassa. Nauttikaamme sen sijaan ajasta joka meille on täällä sattuman kautta suottu.
*
Jaa-a. - YLEn pitää lähettää myös edes kerran OIKEAA kristillistä ohjelmaa, eikä aina joitakin kummia hörhöjä tyyppejä aukomaan pimeitä ajatuksiaa kristinuskosta ja uskomisesta. Sellaiset tarkoitukseeen valitut tyypit ovat jo pilanneet aidon asian. Toisaalta, YLE puoltaa antikristillisiä arvoja. pöh ja siitä pitää maksaa mediamaksu!

Dawkins-ohjelmassa asiaa puhui shakinpelaaja ja musta mies poikakodissa. Synti ei vanhene eikä katoa kuin poispanemalla. Homo-vapauden loppumisesta huolissaan oleva vanha mies oli ahdistunut ja surullisen syyllisyyden takaa-ajama.

Sattumia ei ole kuin lihakeitossa ja mato-ongessa. Ikävää jos ei ole muuta merkitystä elämässä kuin sattuma, ei tulevaisuutta.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.