YLE Teema

 

Anonyymi

Hyperonyymi kirjoitti:
Carradale kirjoitti:
Makroevoluutiossa lajeista syntyy uusia lajeja. Onko tieteen menetelmän olemassaoloaikana havaittu uusien lajien syntyä tai mitään sellaiseen viittaavaa?

Millä perusteella puhut makro- ja mikroevoluutiosta? Ne ovat kaikki yhtä ja samaa evoluutiota. Ainoastaan se tosiasia pitää myöntää, että uusien lajien syntyyn tarvitaan todella pitkä aika. Kuitenkin prosessi on sama.

Mitä tarkoitat "tieteen menetelmällä"? Sitäkö modernia luonnontiedettä, jonka käytännöt vakiintuivat aikaisintaan 1800-luvulla. Tässä merkityksessä moderneja luonnontieteitä on harjoitettu vasta alle 200 vuotta. Millä auktoriteetilla sinä määräät, että uusien lajien synty olisi pitänyt todistaa noiden alle 200 vuoden aikana? Lajien syntyyn vaaditaan paljon aikaa -- miljoonia vuosia. Eivät uudet lajit pulpahda esiin laboratoriossa, vaan mutaatiot ja geenien sekoittuminen ja niistä seuraava lajiutuminen luonnonvalinnan seurauksena tapahtuvat vähitellen.

Kuitenkin todisteet uusien lajien synnystä ovat olemassa. Charles Darwin löysi ne ensimmäisenä 1800-luvun alkupuoliskolla. DNA:n rakenteen paljastaminen yli sata vuotta myöhemmin todisti, että Charles Darwin oli oikeassa.

Höpö höpö. Darwin oli pelkkä diakoni. Darwinin aikaan ei ollut hajuakan siitä, että elämä on geneettistä informaatiota. Mitään infomraatiota EI SYNNY ITSESTÄÄN, vaan sen takana on aina persoonnallista älykkyyttä.
Tiede nimenomaan todistaa darwinin huijariksi. Mitään ei synny itsestään, mutta kaikki kyllä rappeutuu itsestään. ENTROPIA.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.