YLE Teema

 

Anonyymi

Suurkiitokset teatteri-työryhmälle ja talleenteen tekijöille. Hyvin onnistuneesti toteutettu TV-tallenne teatteriesityksestä, jota en valitettavasti ehtinyt nähdä teatterissa. Toivommekin, meitä on monia, että Yle jatkaisi myös tällaisen suomalaisen nykydraaman esittämistä yhteistyössä teatterikentän eri toimijoiden kanssa. Ja painotus on Nyky-osalla.
Teatterikentällä tapahtuu Suomessa, tässä ajassa ajankohtaisesti koskettavampaa ja puhuttelevampaa draamaa kuin elokuvaksi ja tv-sarjoiksi tehdyissä kotimaisissa fiktiivissä töissä.

Enemmän tätä nyt, tässä ja nyt. Ei viiveellä vuosien päästä katsojille. Kiitos.

Ylen budjetti varmaan venyy ihan hyvin tällaisen kotimaisen tuotannon tukemiseen kun kerran hyvääkin on tarjolla.

Epilogista: Putosivatpa Unto Hämäläisen "pisteet". Miksi oli niin ylimielinen ja vähättelevä. Kyse oli draamasta, ei totuudesta, joka ei valitettavasti ole myöskään hänen omistuksessa. Miski niin ikävän alentuva suhtatuminen muihin keskustelijoihin ja tapahtumien käsittelyyn? Unto taitaa olla vaarassa olla oikeasti perässähiihtäjä, ainakin asenteellisesti. Ja jälkiviisas on aina helppo olla. Mitä Unto sanoi, teki v. 1986, 1992, 2005 ?
Kiitos Tommi, Lin, Esa ja Markus.

Keskiverto katsojalta kiitokset. Huimia, osuvia ja uskaltavia tyypittelyjä ja luennehdintoja henkilöistä, vallitsevista asenteista ja kyseenalaisettomuuksista.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.