YLE Teema

 

L.N.

Anonyymi kirjoitti:
Petri kirjoitti:
Kiva nähdä tämä elokuva vihdoin viimein. Kaikki pelissä ja Ihmiselon ihanuus ja kurjuus- elokuvien esittäminen on myös enemmän kuin mahtava juttu. Tässäpä vielä muutama toive Kino suomi-ohjelmapaikalla esitettäväksi:

Kaivo
Uuni (tv-elokuva)
Kuutamosonaatti
Hirtettyjen kettujen metsä
Palava enkeli
Jään kääntöpiiri
Perhosen uni ja muita Maunu Kurkivaaran elokuvia.

Juu, listalle mukaan myös mm. Seppo Huunosen leffat Karvat ja Piilopirtti.
Muita mm. Julisteiden liimaajat ja Juha Rosman Mad Max-mukaelma Huomenna, Jaakko Pyhälän Jon, Jouko Suikkarin kettuleffan lisäksi vankila- ja rikoskuvaus Rundi (ok, tuottajana helluntaiyhteisö mutta Versku Tenhusen tiukka päärooli on täyttä asiaa)...Kurkvaaran leffoista Mijoonaliiga, Aarne Tarkaksen Villin Pohjolan salattu laakso..oishan noita esittämättömiä kotimaisia paljonkin...niin, ja Visa Mäkisen tuotokset myös listalle!
Ihme juttu ettei Kuutamosonaattia ja monia muitakaan näy eikä kuulu sen enempää ruudussa kuin tallenteenakaan.
Jussi Parviaisen Yksinteoin nähtiin ruudussa mutta puhelinkeskustelujen osalta sensuroituna, taustalla avioerokeissi, parin vuonen takainen kakkososa lie ikuisessa teatteri- ja levityspannassa.
Ensi viikolla vuorossa Kaikki pelissä, sen näin teatterissa tuoreeltaan 90-luvulla, minusta mukavasti rullaava ja toimiva rikostrilleri höystettynä maukkaalla herjailulla tuon ajan elokuvatuotannosta...eikä sovi unohtaa Satu Silvoa (ooh) ja Hannele Lauria sexyimmillään...

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.