YLE Teema

 

Vale-lääkäri

MiesHki kirjoitti:
Mielenkiintoinen dokumentti, mutta jättää avoimia kysymyksiä.
Herää mm. kysymys, miksi dokumentin alkupuolella venäläiset sotilaslääkärit Aleksei Kokosov ja Valeri Maksimov katsoivat kokeellisissa tutkimuksissaan syövän kuuluvan sairauksiin, joihin paasto ei sovellu hoidoksi, vaikka dokumentin loppuosassa hehkutetaan päinvastaista.

Dokumentin eräs tärkeä anti on, että paastotutkimukselle on vaikeaa löytää rahoitusta, koska se uhkaa jättimäisiä lääke- ja sairaanhoitomarkkinoita.

Usa-osuudessa kerrottiin vain, että paasto toimii yhdessä sytostaattien kanssa eikä vahingoita terveitä soluja, vaan ainoastaan syöpäsoluja. Samoin mainittiin, että syöpälääkkeiden sivuoireet olivat merkittävästi pienemmät tms. Kun potilas paastosi hoidon aikana.

Ei siis väitetty, että paastolla parantuu syövästä. juuri tämän takia myös lääkemaffia oli kiinnostunut tutkimustuloksista koska lääkkeitä/sytostaattia voi antaa isompia annoksia ja lääkkeiden kauppa käy ja ihmisiä säästyy... Mikä on tietenkin loistavaa. Tuskin venäläiset ovat edes älynneet kokeilla tms. paastoa ja sytostaatteja kuuskytluvulla.. Josko niitä edes silloin oli.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.