YLE Teema

 

Ayla

*kumpi siis on totta vale vai totuus 50/50. visainen kysymys? pistetäänkö pää pensaaseen ja unohdetaan ihan tahalteen jeesuksen puheet uudesta testamentista. eikö näin ihminen toimi kun ei halua asettaa tärkeää kysymystä sydämensä eteensä?[/quote]*

Jumala antoi ihmiselle myös vapaan tahdon toimia Jumalan sanaa totellen tai olla välittämättä siitä. Jos jokainen eläisi sen mukaan mitä hän sisällään tuntee oikeaksi ja rakastaisi lähimmäistään kuten itseään, ei näistä asioista tarvitsisi kiistaa käydä tai sotia mielipiteistä kuten nykyään.
Kaikki me olemme saman Jumalan lapsia, ihan kuin sisarukset me kiistelemme kuka on tekijällemme se rakkaampi ja kuka on oikeassa. Jokaisella meistä on oma totuutemme. Voisiko äiti rakastaa vain yhtä lapsistaan toisten kustannuksella?
Jokainen noudattakoon omaa uskonnollista vakaumustaan, mutta se toisten tuomitseminen pitäisi jättää Jumalalle, sillä eikö Hän ole sanonut sekä Koraanissa, että Raamatussa että Minä olen se joka Olen, minä olen Jumala ja minä olen ainoa, minä olen rakkaus ja minä olen tuomio, minä olen elämä ja kuolema...
Ihmiset ovat kirjoittaneet kaikki kirjat ja voittajat ovat kirjoittaneet historian. Jumala kirjoitti jo ihmisen luodessaan ihmiseen itseensä Jumalan sanan, yritetään löytää se itsestämme koska se on ihmisyyden mitta. Ja ihmisyyden mitta on kyky ymmärtää ja rakastaa.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.