YLE Teema

 

eld, elda ja allah

Mitä muuta esim. lätkä fanituskin on muutakuin uskontoa? Koko elämä pyörii lätkän ympärillä aina vaatetuksesta ja ajattelusta sekä ajankäytöstä alkaen jne. Ei uskontoon tarvita välttämättä jumalaa / jumalia / jumaluuksia joilla on jokin persoonallinen olemus tai nimi ollakseen uskonto. Epäjumalan saa "taottua" lätkästäkin.

*Syvä huokaus* - Yle tunnetusti valitsee tietoisesti jo pitkän perinteensä mukaan sellaisia kirjoittajia ja "tutkijoita" jotka maalailevat islamista reippaasti kaunistellun kuvan. Toki islamissa sinänsä hyviäkin asioita on ja ylipäätään lähi-idän kulttuureissa kuten yhteisöllisyys. Mutta eksytyksestä (kuten islam) tekee nimenomaan eksytystä se, että valheeseen on sekoitettu totuutta.

Kannattaa muistaa se koraanin oikeanlaiseen tulkintaan (jota islamin oppineiden parissa virallisesti noudatetaan) liittyvä nyrkkisääntö että myöhemmät koraanin jakeet (jotka käskevät väkivaltaan ja vääräuskoisten yms vainoamiseen jne) kumoavat vanhemmat "rauhanomaiset ja suvaitsevaiset jakeet). Eli myöhempi ilmoitus kumoaa vanhemman.

Valkeuden kaapuun pukeutunut paholainen (2. Kor. 11:14) on kaikkien uskontojen takana sillä nimenomaan sillä tavalla hän saa paljon palvontaa osakseen ainoan ja todellisen Israelin Jumalan (YHWH:n) sijasta pukeutumalla milloin miksikin jumalaksi / jumaluudeksi / voimaksi jne (2. Moos. 20:1-6)).

Objektiivisuuden nimissä kannattaa ehdottomasti tutustua tähän kirjoitukseen jossa paljastetaan koko totuus islamista:

http://www.irr-tv.fi/images/stories/downloads/pdf/itaportti_erikoisrapor...

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.