YLE Teema

 

Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan nimessä

Anonyymi kirjoitti:
Ei mikään uskonto saa olla yhtä kuin laki, koska uskonto on kumminkin tulkittavissa ihan miten päin tahansa. Uskontoja ei myöskään saa ottaa liian vakavasti.

Et ole ymmärtänyt mitä on uskonon / uskonnollisuuden perimmäinen olemus. Nimenomaan se, että jos ihminen haluaa olla itse itsellensä laki / "oman elämäsi herra" tavalla tai toisella on mitä fanaattisinta uskonnollisuutta sen räikeimmässä muodossa.

Kaikki mikä on Raamatun (ainoan tosi Jumalan) sanoman ja opetusten kanssa ristiriidassa on uskonnollisuutta eli ihmisten itse keksimiä määritelmiä siitä kuka Jumala on, mitä Hän tahtoo, miten pitäisi elää jne (Jeremia 10).

Mitään niin uskonnonvastaista kirjaa ei löydy kuin Raamattu sillä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan sanoissa on totuus ja iankaikkinen elämä. Uskonto on kuin korkealla kukkulalla uhmakkaasti Jumalan taivaaseen päin latvansa ulottava kuivettunut puu joka näyttää kaukaa elävältä, mutta lähempää tarkasteltaessa osoittautuu pystöönkuolleeksi koppuraksi jossa ei ole Jumalan elämää itsessään vaan vain jumalisuuden ulkokuori!

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.