YLE Teema

 

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Ihan hyvä, että Anna-Maija tippui. Luulisi, että tuolla iällä jo vähän osaisi käyttäytyä! Anna-Maijan blogi-kirjoitukset kamalaa luettavaa! Kirjoitukset ihan kuin 13-vuotiaan teinitytön kiukun puuskia: muiden haukkumista, epäilyksiä tuotantoyhtiön 'puljailusta' eikä mitään itsekritiikkiä!? Ei pidä tuollaiseen leikkiin lähteä, jos ei seurauksia kestä!

Tällä iällä on jo nähnyt tosiaan kaikenlaista ja jos minun tippumiseni teki sinut onnelliseksi, niin sittenhän olen saanut jonkun hyvälle mielelle tippumisellani.
Jospa lukisit paremmin ns. blogini josta olet löytänyt minullekin uuden sanan "puljailu".Ja voit uskoa että itsekritiikkiäkin alkaa löytyä enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Mutta itsetuntoakin ohjelma mulle antoi, kun selvisin näinkin pitkälle.
Ja jos en ole aikaisemmin sanonut niin olen pahoillani, jos olen sanoillani loukannut teitä katsojia. Pitäähän näissä TosiTV-ohjelmissa löytyä draamaakin, sillä sitähän sitä paljon odotellaan.
Toivottavasti saatte kaikki voimia katsoa tätä HYVÄÄ OHJELMAA vielä eteenkin päin. MInä ainakin jännitän kaikkien kilpakumppanieni tulevia testejä ja tapahtumia.
Eikun tsemppiä kaikille ranskan kielen opiskelijoille.
Kevätterveisin Annamaija

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.