YLE Teema

 

surkea häviäjä

Opettaja kirjoitti:
Kiitos Jaanalle esimerkillisen fiksusta käytöksestä. Hän oli aidosti iloinen Virpin puolesta ! Oli kivaa katsoa reilua peliä ja sivistynyttä käytöstä. Se, että joulupukki nyt sattui lapsikatrasta kiinnostamaan, ei tee Jaanasta huonompaa ranskanpuhujaa. Virpikin on fiksu. Hän on ollut valoisa ja iloinen jokaisen pudostuspelin alussa.
Tästä joukosta välittyy leikkimielinen elämänilo. Anna-Maijan puolesta HÄPEÄN. Hän oli todella säälittävän surkea häviäjä. Leikkiähän tämä on. Jokaisen aikuisen ihmisen elämässä on ollut isompiakin tragedioita kuin ranskankisan pudotuspelissä tipahtaminen. Jaana käyttäytyi esimerkillisesti. Hän oli aiodsti iloinen ihmisen puolesta, jolle
"hävisi". Tällaiset kisat ovat hyvää TV-viihdettä, kun mukana ovat fiksut kilpailijat. Jaanan voisi palkata opettamaan suomalaisille urheilijoille "tappion" hetkellä reilun pelin käytöstä. Aino-Maijan pudottua tätä jäljellejäänyttä joukkuetta on seurannut ilolla. Mika ja Jaana ovat ottaneet lähtönsä aikuisen kevyesti. Elämässä on isompiakin asioita kuin tässä kisassa tipahtaminen. Ranskankielen oppimisen ilo on tärkeintä ja se heistä on välittynyt. Kiitos Jaanalle vielä kerran esimerkillisen sivistyneestä käytöksestä ! Nuortenkin on hyvä nähdä televisiossa joskus aikuinen, joka osaa iloita muidenkin kuin omasta puolestaan. Poikasi voi olla äidistään ylpeä !

Opettaja hyvä ,olet varmaan esiintyvä ihminen jolle äkkinäiset tapahtumat eivät aiheuta minkäänlaista mielenliikahdusta.Olet oikeassa, Jaana on ihana ja sivistynyt ihminen ja esimerkillinen myös häviäjänä. Kiitos siitä hänelle. Onpahan sinulla sitten hyvä vertailukohde tästä huonosta häviäjästä.Ehkä ilman pahaa blogia olisi ensimmäinen putoaja vaan tavallinen kilpailija muiden joukossa ja yllätys pudotuksesta toi tunteet pintaan. Oli muille sitten huono esimerkki putoajasta ja ovat osanneet sen välttää. Eli ei niin paljon pahaa,ettei siitä jotain oppisi.
Kevätterveisin surkea häviäjä

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.