YLE Teema

 

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Aino-Maija on lähes 70-vuotias nainen. Hänen bloginsa, jossa hän alkoi kehitellä kaikenmaailman "salaliittoteorioita", jonka mukaan hänet muka olisi pelattu ulos, olivat todella lapsellisia ja kypsymättömiä. Hän oli kilpailijanakin aika itsekäs. Aikuisen ihmisen täytyy kyetä aina ja kaikissa elämäntilanteissa empaattiseen vuorovaikutukseen. Räikeä itsekäs käytös kuuluu lapsuuteen ja murrosikään.

Kyllä sitä "Aino-Maijaa" (nimi muuttunut kirjoitusten mukaan) nyt jaksetaan vielä haukkua. Taisi olla ainoa jonka tunteet heti alussa pamahtivat esille putoamisessa. Loput ovatkin sitten tottuneet ajatukseen ja saaneet nähdä paljon Ranskaa ja myös mukavia tehtävia, ei ainoastaan kokeita ensimmäisen viikon tapaan.
Tutkipa Opettaja ja Opettajan vastaus myös muita kirjoituksia äläkä muistele kutsumiasi salaliittoteorioita erillisinä asioina.
Mitenkä se ns. itsekkyys silmiinne pisti ???? Oliko se sitä että tätä kilpailijaa kuvattiin eniten ensimmäisen viikon aikana. Se itsekkyys siten tuli paljoilla kuvauksilla esille. Ja senhän järjesti tuottaja eikä yksikään kilpailija siihen voinut vaikuttaa, vaikka olisi ehkä halunnutkin.Jokainen siellä aluksi kilpaili vain ja ainoastaan itsensä kanssa ja ensimmäisen viikon jälkeen vasta kilpailu alkoi todella. Ja ohjaajatkin ovat ilmeisesti oppineet ensimmäisestä viikosta vähän "suodattamaan" mitä näyttävät ja mitä jättävät näyttämättä kuvauksista .Seuratkaa Opettaja ja Opettajan vastaus vaan innolla niitä tulevia jaksoja , joissa varmaan tulee esille vain ns. hyviä kuvauksia. Mutta ranskaa kannattaa edelleen opetella!!!!

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.