YLE Teema

 

Taneli d'Oulu

Ei tulee ollenkaan mieleen arvostella Mikkoa "suomalaisuudestaan". Hän on rauhallinen, asiallinen ja herättää kunnioitusta. Suomalainen mies parhaimmillaan!

Hänellä on ollut lisäksi aika haastavia tehtäviä. Esim. meni vähällä kielitaidolla varaamaan vuokra-auton ja suunnittelemaan talon ostoa, puhumattakaan tulkkausjutusta luolassa ylipuheliaan oppaan kanssa.

Olen myös täysin samaa mieltä Laurasta. Oli todella nautinto seurata, miten hän osasi mukautua tilanteisiin ja valloittaa kuulijansa esim. radiossa.

Olin vähän surullinen, koska Eero, joka oli hauska ja rentotyyppi yhtäkkiä putosi täysin kärryiltä siellä radiossa niin, ettei ymmärtänyt kysymyksiä. Oli miten oli, hävittyään hän oli todella "gentleman" ja fair play! Bravo cher Eero!

Pieni piikki kuitenkin. Kun kerran Eero valitsi itselleen M. Pompidoun nimen olisi pitänyt tietää, että ranskalaisille Pompidou ei ole hauskan kuulostavalta nimi, vaan entinen De Gaullen (Bravo Laura!) pääministeri ja seuraaja ja hänen jälkeensä tuli Giscard d'Estaing, joka sentään kävi monta kertaa Suomessa ja rakastaa Suomea! Giscard soitti hanuria Saimaan höyrylaivalla ja kävi hirvimetsästyksessä Oulussa!

Ei saisi unohtaa, että ohjelman mielenkiinto tulee myös hyvin tehdyistä reportaaseista. Olen oppinut paljon niistä, vaikka olen ranskalainen! Toivottavasti niistä on tallenteita, jotka voi hankkia kouluihin.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.