YLE Teema

 

yx ranskanmaikka

xyz kirjoitti:
Molemmat finalistit olivat tehneet kovan työn ja ilmaisu oli aika tasaväkistä. Emme todennäköisesti nähneet ohjelmassa kuin murto-osan siitä kaikesta, joka Montpellier'ssä vietetyn kuukauden aikana tapahtui, joten sohvalta ohjelmaa seuraavan oli vaikeahko sanoa, kumpi oikeasti oli parempi.

Saimme kuitenkin nähdäksemme finaalin, jossa sanavalmiit ja edustavat nuoret aikuiset loivat positiivista Suomi-kuvaa ja valoivat juuri oikealla tavalla uskoa suomalaisiin siitä, että kieltenopiskelu kannattaa.

Onneksi ohjelma oli Ylellä, jotta voitiin keskittyä ohjelman opetukselliseen ja kulttuurillisen antiin sen sijaan että henkilöiden keskenäinen kemia ja suhteet olisivat nousseet päärooliin kuten kaupallisissa tosi-tv-toteutuksissa yleensä. Onnittelut sekä Mikolle että Lauralle! Kielitaito noinkin lyhyessä ajassa on yksi parhaista saamistanne lahjoista.

xyz teki hyvän huomion: kaupallisessa tosi-tv:ssä kilpailijat olisi nostatettu toisiaan vastaan ja osallistujien raadollinen puoli olisi noussut päärooliin. YLElle kiitos tasokkaasta ohjelmasta, jota ranskanopettajankin oli ilo seurata.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.