YLE Teema

 

Anonyymi

Jeannine/Jaana kirjoitti:
Salut Laura ja Mikko! Ja kaikki!
Vaikka tiesin (...vai tiesinkö...) lopputuloksen, niin jännitin ihan hirveästi teitä katsoessani - ja miten tasan äänet menivätkään! Molemmat olitte upeita ja olitte oppineet ihan hirmuisen paljon.
Itse olen myös jatkanut opintoja ja nyt koen, että ymmärsin "un peu" enemmän kuin Montpellierissä - mutta en tietenkään vielä riittävästi!
Ohjelman katselu on tuonut esiin ihmeellisiä tunteita. Olen välillä nauranut ääneen, välillä vähän itkenytkin, olen ollut iloinen, surullinen ja haikea. Katkera en onneksi kertaakaan.
Kiitos kaikille, jotka ovat blogia(ni) seuranneet ja siihen kommentoineet. Ette uskokaan, miten ihanaa on ollut niitä lukea! Kiitos minua kiittäneille ja kehunneille. Positiivisen palautteen saaminen tuntuu tietenkin hyvältä.
Kuten itse sanoin ohjelman aikana (liiankin...?)useasti: Talo Ranskassa oli ihan M-I-E-L-E-T-T-Ö-M-Ä-N upea kokemus!
Hyvää kesää kaikille: ihanille kanssa-kilpailijoilleni (toivottavasti tapaamme vielä!), ystävälliselle työntekijäjoukolle (kyllä minä teitäkin mielelläni tapaisin uudelleen) ja ranskan kielen faneille!
À bientôt :)...

Hyvää kesää, Jeannine! Olit hyvä kilpailija. En olisi uskonut Sinun putoavan ennen Virpiä, mutta se johtuikin joulupukista. Kyllä täällä kotikatsomossakin on naurettu ääneen ja melkein itketty kilpailua seuratessa.Niin hyvä se oli.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.