YLE Teema

 

Poet V

Anonyymi kirjoitti:
No en nyt sanoisi paskaa,jos nuori on vaikutuksen alaisena "aamulla kun herää"-> "menee illalla nukkumaan" niin varmasti tulee ongelmia. mutta jos satunnaisesti polttelee esim vloppusin niin tuskin tulee ongelmia ellei ole paska tsägä ja osu siihen 1-2% vähemistöön jolla kannabis saattaa laukausta skitsofrenian,joka laukeaisi jokatapauksessa jossain vaihees.Päihteet eivät kuulu nuorille ollenkaan,ja jos kuuluvat niin kannattaa vaarattomammalla kuin vaarallisemmalla mennä ;)

Aikuiset käyttäjät ovat sitten eriasia,jokaisella ON oikeus/vapaus valita mitä itselleen ja keholleen tekee.

Odotan mielenkiinnolla millaista propagandaa dokumentti tarjoaa. vai olisiko jopa faktapohjainen.. :D


Tottahan se on, että kannabis ja LSD saattavat aiheuttaa psykoosin, mutta kun se on silti niin vääristynyt lause. Se on tosi henkilökohtaista ja mielestäni jos ei väärinkäytä ja ei putoa oman alitajunnan mielikuvitus maailman loukkuun niin sanoisin kannabiksen käytön olevan silloin harmitonta.

Suomessa olen myös huomannut sen, kun olen monien lääkäreiden ja psykologien kanssa keskustellut kyseisestä aiheesta ei ne loppujen lopuksi tiedä, vai olettaa. Ihan kuin lukemalla ja katsomalla tietäisi minkälaista on psykoosi tai minkälaista on THC:n tuomat tilat.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.